Referencer

Referencer og tak

Her kan du læse om de mennesker som har været i terapi hos mig.
De kom fra mørket og fandt vejen tilbage ud i lyset.
Det er nogen gange det, der skal til, for at komme videre og ud på rette hjertevej.

Traumebearbejdning, terapi, samtale.

Scoll videre ned for at læse andres taknemmelighed.
Måske kan du genkende noget i dig selv.

Kære Betina
Tusind tak for en ganske forrygende session i går! Jeg er fuldstændig blæst bagover (igen igen) over hvad du kan.
Jeg vidste noget “sad fast” og nærmest klistrede til min krop – både indeni og udenpå. Jeg kunne mærke ubehaget i kroppen, en følelse af at være ubehjælpeligt låst fast.
Hvad sker der så? Betina Ekman sætter med sin skarpe røntgenspot ind lige dér hvor skoen trykker. Hun får sat ord på det som blokerer i mit sind og min krop. WOUW!
I sessionen får jeg så meget healing, at jeg næsten tror, at jeg kan flyve. Samtidig kommer der en ubeskrivelig ro sammen med den energi, som drøner rundt i kroppen. På et tidspunkt løsner en massiv hjelm – flokkens dom – omkring mit hoved.
Først da jeg mærker hjelmen, opdager jeg, at jeg fysisk ikke kan se klart. Det giver dælme hjernetåge at sidde med flokkens dom! Betinas kompetencer er ikke af denne verden – og så er de jo det alligevel!!!! Jeg får en KÆMPE healing her og hjelmen forsvinder fra mit hoved. Jeg kan se klart igen – YES jeg er så taknemmelig.
Som en stor bonus til alt dette, så havde jeg haft en stor ømhed i mit rodchakra – underliv de seneste dage. Alt dette forsvandt også i løbet af eftermiddagen efter sessionen og blev erstattet af en vidunderlig lethed i kroppen.
Jeg føler at jeg står så meget bedre i mig selv og på jorden. TAK Betina – nu er jeg klar til at videre i Livet ❤️ Du er en sand Master Healer og jeg elsker det 😍 Tusind tusind af hjertet tak 🙏
Kærligst fra Lene
 
Jeg var en anelse skeptisk i starten af vores forløb, fordi jeg har en indre “kontrolla”, men Betina mødte mig, hvor jeg var. Hun har “set mig” lige fra start og det var præcis, hvad jeg havde brug for. Det har været så healende for mig at blive set, hørt og forstået som den jeg i sandheden er.
Jeg går fra vores forløb med en meget større livsglæde og en følelse af at være kommet i kontakt med min sande essens. Som Betina siger, så er der intet quick fix til healing, men jeg har lært at blive bedre til at være der for mig selv, også når alting er lidt svært.
Jeg er blevet bevidst omkring programmeringer, som er ufrivilligt tillærte – og ikke stemmer overens med den jeg i virkeligheden er, hvilket betyder at jeg kan arbejde videre med at aflære dem. Jeg lever et mere autentisk liv og jeg fniser så meget for tiden – det er virkelig skønt.
Jeg er kommet en del skridt nærmere at kunne give mig selv den ubetingede kærlighed ved at Betina har åbnet mine øjne for mine mange styrker.
Et stort tak til den hjertelige og dygtige Betina for at hjælpe mig på vej i min selvudvikling.
/Sofie
 
 
 
En klient som har vendt mine “truthbombs” til noget positivt!.
Tak til “Cille” for at måtte dele. 
 
“Betina får ting til at ske, – selv det som synes umuligt!
Jeg startede for tid siden hos Betina. Jeg er stadig i forløb hos Betina og det er fuldstændig vildt hvad jeg afstedkommer.
Hun ånder mig lige i nakken og jeg (mit ego har Betina forklaret), bliver tosset på hende nogle gange, men pludselig har noget ændret sig.
Jeg har været så tæt på at give op.
Du sagde noget som rykkede mig. “Sandheden er ilde følt!”
Jeg har altid hørt det som HØRT og derfor netop aldrig følt!
Der forstod jeg pludselig hvormeget jeg kæmper mod mig selv og dig Betina. Min “Analyse-Anna” har været så meget på overarbejde!
Det Betina kan eller gør…? – kan ikke forklares.
Jeg stod uden job, nylig fraskilt og med familieretssagerne flyvende om ørerne. Det var sgu for meget! Betina HOLDT FAST i mig og skubbede mig ud i RØD zone. Nu mærker jeg energien flytte mig.
Nyt job, en skøn, men lille lejlighed som VIL udfordre mig og mine børn, men jeg elsker at være her. Her dufter af MIG!
Betina har lært mig at gide mig selv igen!
Tak Betina for at lære mig at tro igen! Og være der ALTID når jeg bare synes noget er overvældende
(En mild oversættelse på min opgiver!)
”Hvis tårer var guld, ville jeg være meget rig.”
Du har rummet hver og en.
Kh Cille
 
 
“Kære Betina, det er svært at sætte ord på hvad der er sket siden jeg startede hos dig, for wauv for en rejse!  
Jeg var netop kommet ud af et hårdt forhold, hvor jeg fuldstændig havde mistet mig selv. Vi gik straks igang med at finde ud af hvorfor jeg stod her og det var som om du vidste noget om mig, før jeg selv var blevet klar over det. En masse værdifuldt arbejde senere står jeg nu her på den anden side og er blevet både min tidligere medafhængighed kvit samt den følelse af ensomhed og forkerthed er skiftet ud med kærlighed til mig selv og lyst og energi til mit liv fremover. Jeg føler jeg har fundet mig selv!
Af hjertet tak til dig – De bedste hilsner, Mikkel” 

Kære Betina, 
Det har været en helt fantastisk rejse med dig.
Jeg havde aldrig turde drømme om at komme igennem min medafhængighed. Nu står jeg fast i et stærkt jeg-selv og et eminent lederskab og jeg tør vise min sårbarhed samtidig.
Din visdom lærte mig at sætte en stopper for et livslangt mønster som altid satte mig skakmat især overfor kvinder. Både, kolleger, familie, og ekskærester. Det hele giver så meget mening nu. Jeg har lagt offerrollen på hylden og siger JA TAK til livet! Mange tak fra Christian.

Så gider jeg virkelig godt gå på arbejde igen og igen!!!
Tak for denne skønne dejlige anbefaling og held og lykke til S🌻
Kære Betina
TAK for at du har hjulpet mig til at se, rydde op i og fjerne mig fra uhensigtsmæssige mønstre og situationer. Jeg kan nu stå op for mig selv – uden tårer.
Det kan godt være stærk tobak at sidde i din sofa, når du ikke køber det, som man selv oplever som en oprigtig sandhed. Og selvom det til tider er hårdt og kaotisk, så er det altid kærligt. Jeg beskrev dig for nyligt til en veninde, som “min omsorgsperson”. Og det ramte mig efterfølgende, hvor sandt det var! For jeg oplever, at du helt oprigtigt ønsker mig det allerbedste – og det er det, du har givet mig 🙏
Tak for alt det du har hjulpet mig med! Jeg havde ægte ikke været lige her, hvor jeg er i dag uden dig!
✨ Jeg er så fucking zen! ✨
✨ Og du er så fucking magisk ✨
TAK! ♥️
Kærlighed fra S🌻
 
Kære Betina, Så skete det!
Jeg sidder og mærker sommerfugle i maven.
PÅ 8. måned nyder jeg livet med en EMPATISK partner!
 
Jeg lovede at skrive til dig når jeg endelig mødte manden i mit liv.
Du fik ret Betina. Jeg ville møde kærligheden.
 
“Jeg skulle blot sætte pris på mig selv først.
Så ville jeg få kastet kærligheden i hovedet!”
Sådan sagde du det!
 
Jeg anbefaler Betina hvis du har brug for at få dit selvværd i top.
Og ikke mindst få en dejlig kæreste.
Tak for et meget stærkt forløb. Svært til tider, men vi kom igennem mine traumer.
Kh Pia.
 
 

Kære Betina. 

Du har haft stor indflydelse på den positive livsændrende drejning mit liv har taget, både undervejs, men også efter mit forløb hos dig. Jeg følte et kæmpe tomrum og håbløshed da jeg kontaktede dig – jeg havde mistet mig selv og var hårdt ramt af PTSD – jeg kunne ikke slippe den lyserøde sky eftersom virkeligheden var hård at erkende – du lærte mig at tage lederskab over mit liv. Du hjalp mig med at sætte en stopper for en destruktiv livskurs og sammen erstattede vi den med en sti fyldt med lys og kærlighed. Tak er et fattigt ord i denne sammenhæng. 
De bedste hilsner fra Thomas. 

Kære Betina,
Du lovede, at jeg ville komme mig over min ex. Som sansynligvis havde narcissistiske træk. Jeg er FRI! – Min krop smiler og det føles som om, at livet starter nu. Indsigterne om mig selv er vilde.  Sorgen over- mit fadersår gjorde ondt og det var da ikke sjovt at komme derind, men de tårer var gemt langt væk. Tak Betina.

Kæreste Betina, Jeg havde fulgt dig længe og modtaget dine nyhedsbreve og læst dine blogindlæg over lang tid. Endelig var jeg moden. Det forløb som vi har været igennem har været hårdt, men nødvendigt. Jeg sagde til dig, at jeg var en dem som tit gav op. Det fik jeg sgu ikke lov til. Tak for at holde fast i mig og min Gremlin. vh Peter.

Kære Betina, Sikken rejse jeg har været på med.
Jeg troede på et tidspunkt, at jeg var et umuligt tilfælde. Kæft jeg var jo total blind på min ekskæreste. Jeg kunne ikke se hans negative adfærd som manipulerende. Jeg havde så meget medfølelse for ham. Du lærte mig om den sårbare narcissist og endelig fattede jeg hans spil. JEG ER FRI!!
Tak Betina for din udholdenhed. Tak for at passe på mig undervejs. Og tak for at komme mit naive og lyserøde livssyn til livs. Nu kalder jeg faktisk også en spade for en spade. Mange hilsner fra Marie.

“Kære Betina, Jeg fandt dig fordi jeg googlede håbløshed.
Og om nogen har jeg arbejdet med mig selv. Men der manglede noget.
Jeg faldt over dit healing og forløsning af indre barn forløb.
Sådan! Du ramte plet ned i et gammelt og fortrængt traume. Jeg var et såret og svigtet barn. Og det offer havde jeg rendt rundt med hele mit liv. Til stor frustration for mine omgivelser. Det her er frihed Betina Tak fra Pia.”

Kære Betina, 
Det har været et sindsygt fedt forløb sammen med dig. Jeg var helt nede i kulkælderen og overvejede om jeg skulle gå på “førtidspension” som 58 årig. Jeg følte mig gammel og til ingen verdens nytte. Der boede en kæmpe offer-opgiver i mig som du måtte slås med længe. Jeg er tilbage på arbejdsmarkedet og har lagt et stort ego ned. Tak Betina. Du gør terapi ufarlig og kæft vi har grinet sammen også. Tak for at få min humoristiske side tilbage. Kh Lars.

Nøglen til din inderste kerne.
H
os dig har jeg virkelig transformeret mit liv:
“Du har hjulpet mig med at finde ind til mine behov, en kæmpe utilfredshed i mit liv.

På trods af at alt så godt ud  – fedt hus, god uddannelse, godt job, mand og børn – følte jeg den stress, frustration og udmattelse, 

Jeg har nu lært at prioritere mig selv og mine egne behov, hvilket har været guld værd både i mit arbejdsliv og privat med min familie.

Jeg ved, hvad der er vigtigst for mig, og jeg er i stand til at give udtryk for det. 

Jeg ved, hvad der er unikt ved mig, og jeg står 100% ved det. 

Jeg har lært, hvordan jeg bidrager på en autentisk måde, og jeg ved, at jeg nu gør en meget større forskel, end jeg nogensinde før har gjort. Og det gør mig bare så dybt glad og taknemmelig. Tusinde Tak Betina- kærligst Mette.

Kære Betina, Tusinde tak for et hårdt men også helt igennem fantastisk forløb. Du sagde at jeg garanteret ønskede at give op undervejs…. Du fik ret, men så skulle jeg hilse at sige, at du greb mig der! Nu er jeg tilbage i livet for fuld musik. Med det mener jeg, at jeg har fået troen tilbage og at jeg hver dag stiger ud af sengen med et helt nyt gåpåmod. Tusinde tak for at støtte mig på rejsen. Kærligst Casper.

skrappeBetina forvandler traumer til eminent selvværd.
Hun har en metode til at transformere dine traumer til dine styrker.

Jeg havde blandt andet det traume, at jeg altid skulle være på vagt overfor nye ”skræmmekampagner” som kunne komme ind og forstyrre mit flow.
”Du er bekymringsafhængig.” Sagde Betina.

Oh yes… Det har jeg samlet på hele mit liv.

Min styrke er i dag, at jeg er blevet eminent til at spotte og kende forskel på oprigtige ting at alarmere sig over.
Min eks. som har narcissistiske træk, skal jeg være på forkant med og ikke gå i ”ondt i maven-mode.”

Jeg har en lethed i min mave nu. Det er så rart. Tak Betina. Og tak for at være helt nede på jorden. Du giver så meget af dig selv og din egen sårbarhed. Det gør dig så menneskelig.
Og yderst troværdig.
Tak fra Karina.

Kære “skrappe” Betina,
Jeg mener det kærligt!
For hold op..du skulle forklare mig mange gange, at min eks ikke kunne elske. Han kunne kun tage fra mig. Når jeg forsøgte at smutte, fik jeg lige lidt af det der drys som jeg altid fik i starten.
I dag sidder jeg tilbage med så stor kærlighed til mig selv. Og griner sgu lidt af hele situationen.  Jeg er fri! Og er ikke længere i mit eget lidelsesfængsel.
Tak Betina fordi du netop holdt mig fast! Når jeg igen og igen satte mig på “drømmeskyen”
Kh Helle.

Kære skønne Betina,
Vi vil begge sige dig tak for at hjælpe os igennem vores forløb. 
Mor/datter terapi forløbet.
Det har givet så meget plads og ikke mindst kærlighed og rummelighed i forhold til vores forskelligehed. Det er bare så befriende at møde hinanden som individer og ikke vores “væren på vagt” overfor hinanden længere. Tak fra Alberte og Co.

Hej Betina
Jeg har oplevet flow efter vores session i går på Zoom – hurtig ekspedition! Haha- Det er fantastisk. Jeg skriver lige en kort anbefaling til dig – det fik jeg lige lyst til.
“Kære Betina
Tusind tak for en dejlig session❤️
Jeg kunne mærke, at jeg var kørt helt ned energimæssigt og gået fulstændig i stå. Jeg kunne mærke, at min gnist i mit selvstændige arbejde var helt forsvundet og det gjorde mig både trist, opgivende og forstemt.
Men så kom du på banen med dit “stjernestøv”, din omsorg og din kompetance fik renset harddisken (mit hoved og tanker) og jeg fik gnisten tilbage, som hvis man pumper en luftmadras op med luft. Luften og energien kom tilbage til mig, og jeg kunne allerede få timer efter konstatere flow i mit arbejde. Her til morgen er jeg vågnet op til en vidunderlig mail fra en kunde, og jeg er fyldt af stille glæde, ro og tro på mig selv, flowet og mit arbejde.
Af hjertet tak Betina – din hjælp betyder mere end ordene kan beskrive. Tak 🙏
Kærlig hilsen
Birgit

Kære Betina,
Du sagde at traumehealing ikke altid er “en fest!”
– “Det fik du ret i!”
Men den fred jeg har fået i min krop og ikke mindst glæde var de 5 minutters “smertefølsomhed” i traumeland værd.
Jeg kan mærke mig selv! Og det er ikke længere smerte!
Tak Betina og tak til min bror som anbefalede dig!
kh Pia. <3 

Hej Betina♥️ 

vil bare lige skrive TUSIND tak for sidst!(Healing af indre barn)

Jeg havde det skønt i dagene efter sessionen i fredags – og faktisk om lørdagen, der blev jeg ramt af en stor følelse af glæde, taknemmelighed og lethed efter min løbetur. Jeg endte med at lægge mig ned på græsset og kigge op på den smukke himmel. Nogle tårer strømmede ned af mine kinder imens jeg så op, og grinte helt nede fra maven af. Jeg havde det så dejligt, fordi jeg gav slip på noget tung energi.

I fredags efter vi havde sagt farvel, fik jeg et lille chok, da jeg så på klokken i min bil som havde rundet 17:00! WOW! Tiden flyver altid afsted i dit skønne selskab🥰 Tak for din tid, gavmildhed og kærlige hjælp! Tak for din guidance og omsorg! Jeg havde virkelig brug for dig til at indse nogle ting!

Jeg har lagt mærke til, at jeg har hvilet mere i mig selv efter healingen. Jeg synes ikke, at jeg er kedelig. Tværtimod. Jeg finder mig ikke i alt. Og jeg ser ting meget klarere. Ting som jeg enten før har taget lyserøde briller på for at undgå at opdage. Eller ting som jeg slet ikke var klar over.

Jeg er også blevet mere passioneret omkring at lære noget nyt. – Det er så dejligt!

Helt overordnet er jeg blevet meget mere bevidst om – når jeg er connected – og når jeg er disconnected ♥️ Det var sessionens vigtigste lektie for mig!

Tonsvis af knus og kærlighed til dig fra Malene ♥️🦋🌸🥰🌷

Kære Betina,

Lige nu kan jeg slet ikke forstå min “gamle” handlingslammelse? Det var så enkelt, men hvor mit ego dog elskede at komplicere mit liv!!! Jeg er steget på toget igen og nyder udsigten fra mit skønne bumletog…jeg elsker at være togfører! 
Nøj hvor jeg ventede al for længe på perronen.
Tøv ikke med at tage dette forløb. Det er så stærkt!
Betina er en virkelig sjov coach og meget hjertelig terapeut.
Men hun kan dælmer også få dig til fatte når du har fået gremlin besøg!!
Sikken rejse Betina – Og tak til mig selv for at have lyttet til min intuition.
Den mærkede forbindelsen til Betina.
Mange hilsner Anja.

Fra handlingslammet og skamfuld “stakkels mig” – til fornyet motivation og livslyst.
Betina holdt fast i mig selvom jeg var så stædig. – Og total modløs.
Nu står jeg igen på egne ben. 
Og jeg mærker livet!

Tusinde tak Betina fra Vibeke.

Kære Betina,  
Tusind tak for dig, og dit hjerte af guld du rækker hånden ud når man er væltet omkuld. Og Får ens lille-jeg frem, fra sit skjul. Når jeg går på gaden, og hører lyden af julekor, Tænker jeg ofte på hvordan du fik mig på rette spor, Med kleenex, og med snak om min far og min mor, Forstår jeg nu bedre min plads i verdenen som er så stor, Vi snakkede om introvert, lille-Markus og sammenlignings syndrom, Om kærlighed, usikkerhed, psykose og projektion, Alle disse snakke og healing hænger ved mig nu, Som en stor frakke af kærlighed beredt mod al slags kulde, Jeg ønsker dig  for evigt det bedste

Og igen tak, fordi du hjalp mig til at blive et bedre menneske

Du vil altid have en plads i mit hjerte – Kærlig hilsen Lille-Markus

Kære Betina,
Jeg troede aldrig, at jeg skulle stoppe med at elske min formodede narcissist. Jeg var håbløst forelsket i ham. Hold op hvor havde jeg svært ved at give slip. Og jeg ville have ham til at forstå, at han virkelig havde såret mig. Du sagde at det ville han ikke forstå. Han ville være et offer. Du fik ret i alt! – Og jeg er så glad for, at jeg lyttede til dig.
Jeg er fri! Og jeg elsker mig selv helt vildt nu! Tak kære Betina for at få mig tilbage til mig selv. Kh Hanne.

Kære Betina,
Jeg købte  Nøglen til hjertet og din personlige frihed forløb. Ja jeg var ikke nem at få bugt med. Eller nærmere mine såkaldte Gremlins som du ynder at kalde dem.
Jeg kom til Betina fordi jeg var træt af mit single liv. Og i dag sidder jeg og fletter fingre med den dejligste partner. Du hjalp mig igennem mit evige Pleaser -gen. Jeg troede, at jeg ville miste evnen til at elske min næste. Men jeg er blevet meget mere ren i min måde at elske på. Fy da hvor var jeg betinget i kærlighed tidligere. Det svor jeg mange gange, at jeg ikke var. Men der Kære Betina holdt du fast. Tak for mit nye liv i frihed og ubetinget kærlighed. Lotte.

Kære Betina,
Jeg var total overansvarlig og overinvolveret i andre mennesker. Jeg levede mit liv ovre i andre mennesker – og det fik mig i knæ.
Jeg gennemgik et sygdomsforløb som også gjorde mig deprimeret. Jeg gav totalt op på mig selv. Og da ingen rakte ud for at hjælpe mig – så forstod jeg, at jeg skulle hjælpe mig selv igennem dig. Jeg fandt min indre martyr frem og nej hvor var den en Grim en. Jeg var ubevidst bitter og tøsefornærmet i mange år. Tak for at hjælpe mig ud på den anden side….i friheden og med masser af glæde.
Masser af taknemmelighed fra Birgitte.

Kære Betina,

Jeg var helt i knæ da jeg ringede til dig første gang. Og jeg troede ALDRIG at jeg ville få et godt liv. Jeg havde endelig forladt min daværende narcissistkæreste og var så tæt på at tage ham tilbage hele tiden. Du holdt fast i mig. Jeg var ikke en nem klient. Men du gad mig! Som ingen før har gidet mig. Det fik mig til at føle mig noget værd. Jeg er så glad i dag. Tøv ikke med at ringe til Betina hvis du er ulykkelig. kh Marie.

Kære Betina,
Du har lært mig, at jeg ikke skylder nogen mennesker noget, men alligevel vil jeg sige at jeg skyldte mig selv at booke et forløb hos dig. Jeg var sønderknust af hjertesorg og uforstående overfor den total krænkende adfærd som min ekskæreste bød mig. Jeg troede aldrig, at jeg skulle komme mig over bruddet. Min familie havde slået hånden af mig fordi jeg kom sammen med en narcissist. Dem ser jeg igen, takket være dig. Jeg elsker mig selv ….endelig og helt oprigtigt. Af hjertet tak Betina fra Anne.

Kære Betina,
tusinde tak for et til tider svært forløb. Du havde advaret mig om, at der ville være tidspunkter hvor vi skulle dykke ned i noget smertefuldt. Jeg havde fortrængt det og da de traumer kom op til overfladen føltes det som at jeg skulle dø, men bagefter har jeg mærket så stor forløsning. Jeg har holdt fast i dette i mange år. Bitterhed og gammelt nag. Nu har jeg givet slip. jeg kan ikke beskrive med ord hvordan det føles. Mit livssyn er ændret for altid og det kan kun gå en vej og det er fremad med glæde og gnist. tak for at du har hjulpet mig igennem mørket. jeg er ikke færdig med dig Betina, men vil lige prøve at træde selv lidt.

Jeg er fri! Kærligst S. Nielsen.

Kære Betina.
(Fra Offer af narcissist)

Du er min engel, du er min guide-line, du er min livs-mentor, du er min hjerte-healer, du er min terapi dansepartner, du kan få mig til at græde på en dag, hvor jeg egentlig tror, at jeg er stærk, og du kan få mig til at le, når jeg forsøger at råbe HØJT, men der kun kommer en hvisken ud.

Hvis du ikke var dukket op i mit Facebook feed i november, havde jeg stadig tigget og bedt min ex om at finde sammen igen. Men nu ved jeg, at den bedste gave, hun har givet mig, var at gå fra mig.

Jeg takker universet for at have sendt dig til mig.

Jeg kan kun anbefale dit forløb “offer af en narcissist” til andre, som har været i kløerne på en narcissist. Det tog mig 27 år at finde ud af, at det var det, som var elefanten i mit forhold. Så det er aldrig for sent, at slippe sig selv fri.

Tak for dig, min rejse er ikke slut endnu, men jeg er tryg ved at have dig ved min side <3

Maria.

Kære Betina,
Jeg forstod først ikke hvor meget modstand jeg havde på at forstå hvem jeg var som offer af narcissist. Det forstår jeg i dag. Jeg kender fuldstændig min egen rolle i det spil og jeg takker Gud hver dag for at det var din hjemmeside jeg stødte på da jeg googlede rundt i desperation for at finde hjælp. Du holdt virkelig fast i mig når jeg fik “trang” til at gå tilbage til ham. jeg mærker den største frihed i mig selv, nok for første gang i mit liv. Han var så passiv aggressiv og jeg var så forvirret, men du fik mig igennem. Tak Betina fra Vibeke.

 
Kære Betina,
Da jeg kom til dig var jeg ikke meget værd.
Der fik jeg meget hurtig indsigt i hvor lidt værdi jeg satte på mig selv. Den følelse som jeg føler indeni mig er svær at beskrive. Mit hjerte er åbent og jeg tvilver ikke længere på mine evner – og min fremtid ved jeg er fantastisk. Du hev fat i mig flere gange under sessionerne når mit ego ville en anden vej. Tak for at holde fast Betina. du er sej og så sødt et menneske.
Kh Olivia.
 
Kære Betina,
Jeg har længe tænkt jeg ville skrive eller sige dette til dig.
Men vil bare gerne takke dig af hele mit lille hjerte for alt du gør og har gjort for mig.
Du har virkelig hjulpet mig til at gøre mig stærk og være den jeg er. Du er det mest fantastiske lys og hved gud har sendt dig som en gave.
Jeg skylder dig alt ♥️♥️ håber jeg kan blive bare halvt så god som dig. Kærligst Rikke.
 
Kære Betina 
Vores veje krydsede hinanden, da jeg var et meget trist og fortvivlet sted i livet, og midt i et fertilitetsforløb som ikke havde givet resultater i to år.
Jeg blev anbefalet af en bekendt, at tage kontakt til Betina, og jeg startede et forløb op på 10 sessioner.
Betina læste mig som en åben bog allerede efter en time, og fandt ud af at, min livmoder var gold og kold, hvilket gav god mening, da hun forklarede hvorfor. Vi har arbejdet på mange planer, og ryddet godt og grundigt op i forstyrrende elementer, for at gøre min livmoder varm.
Midt i vores sidste session, ringer lægen fra fertilitetsklinikken med svar på min graviditetstest, og jeg aftaler at ringe tilbage til Betina. Det er med glædestårer, at jeg kan ringe tilbage til Betina, og sige “du har sgu gjort mig gravid!”
Tusind tak for forløbet, Betina – jeg ville aldrig kunne have gjort det her store arbejde, uden din hjælp. Vi har bestemt ikke haft vores sidste snak.
Kærlig hilsen fra Kamilla – en glad, vordende mor.
 
Betina Ekman er den magiske løvinde du har brug for i dit ringhjørne!
Betina Ekman er en meget meget dygtig terapeut.
En klasse for sig!!
Hun ved meget hurtigt både hvor det er hun skal “tage fat” og også hvornår hun skal presse på og hvornår der er brug for omsorg. Den balance er helt utroligt tillidsvækkende og jeg har følt mig i meget trykke og stærke hænder hos hende. Er du selv klar på at tage fat, også der hvor det gør mest ondt og rydde op i de uhensigtsmæssige mønstre, som ikke kun påvirker og begrænser DIT liv ,men også dine børn og dem der er tæt på dig?
Så er Betina Ekman den du skal have med “in the valley of darkness”.
Hun vil guide dig igennem. Hun vil beskytte dig og hjælpe dig med at heale dine sår undervejs. Og hun vil klappe stolt af dig når du har kæmpet dig ud på den anden side.
 
Jeg havde et opgør med min egen måde at være mor på, som var tøjlet i sår fra min barndom. Der var vildt meget smerte der, og i den skam forbundet med de nu hårdt erkendte fejl jeg har begået. En blokering af så meget smerte og det kunne jeg ikke komme ind til selv. Men det startede Betina med på aller første dag!
Og SÅ kørte bussen.
Det var pisse hårdt men det var også vildt forløsende.
 
Hun har også gjort mig opmærksom på og arbejdet rigtig meget med de “indre stemmer” jeg har som konstant dræner mig. De har ikke meget taletid længere og jeg er blevet sat fri af mine egne “dæmoner”.
UTROLIGT EFFEKTIVT hvis man gør arbejdet!
 
Hendes intuition er MEGA skarp og hun bruger sine “menneskelige” egenskaber meget diskret og effektfuldt!
Tag ikke fejl, hun er forbundet til stærke viden – (næsten ud over det jordiske), men det er ikke noget hun flager med.
 
Betina Ekman er den magiske løvinde du har brug for i dit ringhjørne!
Jeg kan ikke takke hende nok for at være i mit, det har været livsforandrende og healende på et meget højt niveau.
TAK, jeg er dig evigt taknemmelig ♥️
Rikke
 

Betina er et utroligt reflekteret menneske, der arbejder ihærdigt  for at give sine medmennesker den bedste chance i livet.
Hun er en kompetent samarbejdspartner som terapeut, der altid forsøger at få dig til at se tingene fra flere sider.
Også dine “modstandere”
Til sidst lander du der hvor du hører til.

Under processen var Betina samtidig i stand til at gennemskue mit selvbedrag og kunne på raffineret vis motivere mig til at gøre mit bedste. Og så lidt til…
Hun tager sig selv seriøst, går ikke på kompromis med sit eget værd og springer ikke over hvor gærdet er lavest, selvom det oftest ville være nemmere. Især når jeg havde kæmpe modstand. Og det havde jeg! –  Hun er en hårdtarbejdende ildsjæl, som ikke giver op på dig undervejs.

Betina holder ikke med nogen, men hun får det bedste frem i ethvert menneske.
– Og det værste!
Samtidig får hun folk til at erkende deres eget bidrag til enhver konflikt. Kæft jeg har slugt nogle kameler, men det har givet mig så stor frihed og fred.
OG NU KAN JEG VIRKELIG LIDE MIG SELV.

(Også når jeg skal sætte andre k-ærligt på plads)
Jeg gav faktisk op mange gange undervejs fordi det der står foran “kernen” er virkelig ubehageligt at mærke.
Men der er Betina så tryg og hun guider dig så du nærer tillid men fastholder dig hele vejen.

Tak fra Lillian.

 
Kære Betina,
Du lovede mig at jeg nok skulle slippe af med mine mørke tanker og at jeg ville se lyset igen.
Du lovede mig også at rejsen ikke var noget quick fix. Det var min rejse ikke. Men du fik ret! – Og mit sind er lyst og min krop er let og jeg er bare glad. Tak Betina for et fantastisk forløb med tårer, grin, vrede og ikke mindst masser af empatiske og “friske” skub i den retning. Kærligst Camilla
 

Kære Betina,

Tusinde tak for en vidunderlig session.
Jeg er jo ikke åndeligt bevidst og kan bedst med at ting giver logisk mening.   Du er faktisk ret så evidensbaseret, så det gjorde at jeg kunne læne  mig tilbage og bare have tillid. Du er dygtig til dit arbejde som terapeut.

Kære Betina,

Jeg har været i Betinas offer for narcissist forløb. Jeg købte to omgange, men det var fordi jeg ville arbejde dybere med mig selv. Det er alle pengene værd. I dag trækker jeg igen vejret og tænker aldrig på min eks. Det troede jeg aldrig, at jeg skulle opleve. Og oveni købet er jeg nyforelsket, men tager det stille og roligt. Jeg har lært at se efter, at mærke efter og ved at ægte kærlighed findes hvis jeg ikke er needy med at få kærligheden, fordi jeg ikke elskede mig selv nok engang.

Mange taknemmelige hilsner fra H.B.

Tusinde tak Betina,
I et halvt år har min hjerne kørt i ring.
Lige siden den dag, min mand bekendte sit utroskab.
Følte jeg var ved at blive vanvittig af, at tænke de samme tanker om og om igen.
Af at sammenligne mig selv med hende, og gøre mig lille.
Har for år tilbage gået i terapi hos Betina,  så besluttede mig for, at prøve at give hende et kald.

“Hej Betina, Kan du mon hjælpe med tanker der kører i ring? Har virkelig brug for, at stoppe det”
“Ja!!! det er som regel en meget tyk Gremlin, styret af et meget sorgfuldt traume”.

Bingo! tænkte jeg, og kunne allerede mærke glæden over min beslutning.

Dagen efter sad jeg i Betinas hyggelige sofa.
Jeg kan ikke sætte ord på, hvad der præcis skete, men Betina, fik simpelthen tryllet den “onde Gremlin” væk.

Fik godt nok en hjemmeopgave med, der sagde spar to på den ubehagelige måde. Men det måtte gøres.
Ud af comfortzonen med mig!

Da det var overstået følte jeg mig fri igen. Og nu danser jeg afsted. Som MIG.

Uden dumme sammenligninger, tankespind og en svært overvægtig Gremlin på min skulder! TAK! Kærligst Ulla

Tak fra Camilla: Der findes psykologer, terapeuter, healere, coaches …og så findes der Betina Ekman. Og hvad betyder det? Betina er i sin helt egen kategori – en enestående fantastisk kvinde. Et empatisk menneske med stor integritet. En dygtig terapeut.

Man er altid i trygge hænder, og hun rummer og favner dig fuldstændig. Hun møder dig der hvor du er. Nogle gange med et kærligt men konsekvent skub frem af og andre gange med et stort kærligt forstående kram. Den uendelige kærlighed vi har brug for, når man viser alle sin sårbare, grimme og skamfulde sider, alt det vi ikke vil være ved eller ikke kan leve med. At forstå hvorfor de var nødvendige engang, gør at man kan slippe det nu.

Hendes redskabskasse er stor og hun bruger den med stor virtuositet.
Hendes lange praksis, stædighed og store dygtighed gør at hun altid kan gennemskue hvor problemet ligger. Kyndigt har hun gravet det frem til skue og sammen har vi undersøgt og fundet de rette sammenhænge. Betina holder ikke med nogen. Hun holder med sandheden, lederskabet og hendes terapi rammer plet.

Og så har hun humor-vi kan grine af det hele – også det svære og gud hvor er det forløsende.

I perioder har jeg ikke kunne arbejde alene med mig selv, og der har hun været helende balsam. Når jeg har været klar til at arbejde med mine udfordringer har hun doseret redskaber og fulgt mit arbejdet til dørs. Min selvkærlighed, indsigt i mig selv og andre, glæde ved livet og magt over dette – mit eget liv er vokset mærkbart.
Kærligst Camilla.

Testimonial fra Lasse:
Efter at have været på den samme arbejdsplads i 16 år, blev jeg i 2013 pludselig stillet over for nogle krav, som jeg umiddelbart ikke var i stand til at opfylde. Ultimatummet var at jeg skulle opfylde dem, “ellers måtte vi jo finde på noget andet”. Den eneste “hjælp”, jeg fik af min daværende chef, var et forslag om at søge professionel hjælp.
Således overladt til mig selv fik jeg længerevarende angstanfald. Jeg troede så, at det ville hjælpe at få en diagnose hos lægen, som anbefalede en snak med en psykiater. Det føltes dog ikke rigtigt for mig, så jeg overvejede en psykolog i stedet. Midt i disse overvejelser fik jeg ved et tilfælde (?) anbefalet behandlinger hos Betina, som sagde: “Du har ikke brug for en diagnose, du har brug for regressionsterapi.”
Ved den første session følte jeg mig med det samme tryg ved Betina. Efter den indledende samtale guidede hun mig, og jeg fulgte efter – lige lukt ned i et 30 år gammelt traume, som jeg så selv bearbejdede efter hendes guidning. Flere sessioner fulgte efter samme mønster: Betina guidede, jeg bearbejdede. I flere tilfælde handlede traumet om noget helt andet, end det jeg umiddelbart troede, men hver gang fik vi ved fælles hjælp gravet det ud. Efter hver eneste session, når jeg gik hjem, følte jeg mig umiddelbart meget lettet, og dagen virkede meget lysere og dejligere, end da jeg kom – verden kunne bare komme, kunne den!
På længere sigt viste det sig, at traumerne havde blokeret for min følelsesmæssige og mentale udvikling. Jeg kunne mærke, at der skete ting i mig, at jeg blev mere voksen. Ting, der aldrig før havde faldet mig naturlige at gøre, gjorde jeg nu helt uden at tænke over det – til stor overraskelse for mig selv efterfølgende.
Det vigtigste var, at jeg blev i stand til at leve i nuet.
Der er ingen ord, der kan beskrive den taknemmelighed, jeg føler for Betina og den hjælp og guidning, hun har givet mig ♥️
 Lasse T.

Jeg kom til Betina Ekman fordi at hun skulle hele og åbne mit hjerte, så jeg kunne møde mit livs kærlighed. Betina sagde: ” Vi skal lige rydde op I nogle andre ting først.”

Betina har også hjulpet mig til at nå mit mål om at fordoble min indtjening. Jeg var tidligere altid i krise med min økonomi. Det er lykkedes hende med en kombination af hendes utrolige empati og helt glasklare terapi.

Betina er den klogeste og kærligste terapeut. Hvis man beder hende om hjælp og gør som hun siger, kan man få alt godt i sit liv. Jeg har lyttet til Betinas råd og hver gang får jeg det som jeg vil have det. Men det er ikke altid lige nemt at slippe egoet. Men Betina støtter bare så fint undervejs.
Tak fra Charlotte

Kære Betina,

Anbefaling af workshop: Mød dit indre barn – Traume forløsning og udviklingspsykologi med Betina Ekman

Kender du følelsen af, at der sker noget indeni dig, som du bare ikke forstår? En slags kemisk reaktion, som når salt opløser sig i varmt vand. Det sker bare! F.eks. at du føler dig som -2 værd, når alle andre er +2 værd, selvom du ikke kan finde en egentlig grund til det! I hverdagen ligner du jo en succes? Og det er kun inden i dig det foregår…

Det interessante er, at den følelse af at være -2, når alle andre er +2 sandsynligvis er en følelse, du har fået ind med din arv: dels genetisk dels i den adfærd, du har oplevet hos din mor og din mormor. For vi efterligner jo vores forældres adfærd. Især den vi er tættest knyttet til. Derfor er den på en gang så konkret og velkendt og samtidigt så “irrationel”. Og det er lige netop hvad den er: irrationel men konkret, hvilket vil sige, at du skaber din virkelighed ud fra følelsen – som en kemisk reaktion – uden at kunne styre den. Og så ved du måske også, at den frekvens, du sender ud, er den du får tilbage. Og så bekræfter du dig selv i at du er -2. Ja???

Ja!!! Det er noget rigtig lort!!!

“Mamma mia” som de siger i Italien, når der ikke er mere pizza, og så er det sgu alvorligt. Og det var det, der pludselig gik op for mig på Betinas kursus: At her hjalp ingen kære mor. For mor var fucked. Og det var mors mor også!! Og hendes mor før hende!! Pludselig forstod jeg – og vi taler i et splitsekund – at alle kvinderne i min mors slægt – og til dels min fars – havde været underlagt en mandsdomineret verden, hvor det at være kvinde bare ikke var lige så meget værd som at være mand. Selvom de var dygtige og rigtig godt begavede. Så samtidigt med at de undskyldte sig, tog kvinderne i min familie akademiske uddannelser eller gik på arbejdsmarkedet og bidrog til forsøgelsen sammen med mændene – på lige vilkår med mændene. De høstede en vis anerkendelse, men det blev aldrig rigtig godt. For de bar jo bevidstheden i sig, at de bare ikke gjaldt lige så meget. Og det fik de at vide ved enhver given lejlighed. Eller osse blev de frosset ud eller tiet ihjel, hvis de havde for meget succes. Alt det, som kvinder står for, blev nedvurderet som følelsesladet ikke- objektivt, uvidenskabeligt og useriøst. Og hvis de protesterede blev de sendt væk til behandling for freudianske hysteriske sammenbrud. Tænk hvis min far var blevet indlagt hver gang han hævede stemmen?

Og alt det her kommer fra mig som altid har syntes, at rødstrømper var nogle fladpattede råbemaskiner uden kvindelig eller værdighed? 😂

Hvordan ved jeg så alt det, jeg nu siger? Fordi den dag på Betinas workshop faldt der lys over slægtens velbevarede hemmeligheder. Der gik hul på en betændt byld: min ubevidste arv. Og da det gik op for mig – og hvordan ved jeg ikke – men Betina kan noget – begyndte jeg at stortude. Og så var det som om en kæmpe klump af fortvivlelse og skyld i mit bryst opløste sig: Jeg blev min arv bevidst. Jeg brød forbandelsen. Og nu er jeg fri til at glæde mig over den jeg er, når jeg ikke skal videreføre en kamp, som jeg er dømt til at tabe.

Workshoppen har faktisk resulteret i, at jeg indenfor de seneste par uger er begyndt at tale langsommere, tydeligere og med en mærkbar autoritet i stemmen. Jeg er ikke bange for at stå inde for de meninger jeg har eller de valg, jeg træffer.

Jeg kan kun anbefale workshoppen!

Mød dit indre barn. Det er ikke kokos pokus healing. Det er bearbejdning af smertefulde oplevelser fra barndommen som kommer til overfladen.
Betina har tjek på traumerne.

Tøv ikke med at hilse på dit indre barn. Pak hende eller ham ud af slægtens jordslåede vattæpper og mød det menneske, du rigtigt er!

Ida 

Kære Betina.
jeg har fuldstændig fået mit liv og min glæde tilbage. Og jeg frygter ikke længere, at noget skal gå dårligt, for jeg er i fredfyldthed. Tak for din traumeforløsningsbehandling.
Jeg ved nu at livet stadig kan vise sig som knap så positivt, men det har jeg fået ressourcer til at stå imod. Det kunne jeg ikke før! TAK Betina fra Lene.

Kære Betina,
Jeg læste engang dine referencer og blev derigennem meget motiveret til at starte i terapi hos dig. Jeg kan kun tilknytte mig de andres referencer. Også vil jeg sige dette.: Når du har forsvar og gør alt for at komme udenom, så er Betinas “holden fast” i dig….guld værd Så Giv Slip!
Betina trykkede mig ret mange irriterende gange på maven….og jeg fik endelig hul på min vrede….. (Stakkels Betina) Men jeg indså, at jeg var så vred på mig selv for at have tilladt en masse L….
Betina kan noget som er usædvanligt. Og hun tør trykke dig på maven!
Jeg var tidligere perfektionist og var hende som skulle klare alt til 12 med pil opad. Det har jeg sluppet og kan bare mærke en fantisk hvilen i mig selv. Og jeg får mere ros nu end tidligere. Det er fedt! TAK Betina fra Lotte P.

Hej Betina.
Jeg er så forundret over den transformation, som jeg har været igennem.

Mit liv før mødet med dig:
En brokkerøv med selvmedlidenhed og martyrium.
Mit liv efter : Jeg er hende som har fundet “min kærlighed” og mit drømmejob. Jeg er hende som aldrig  troede på drømmen, det gør jeg nu.  Men Betina….. du var sgu  streng nogen gange, og hold kæft hvor var det godt du holdt fast i mig! Nu når jeg hele tiden lod som om ALT VAR GODT- Jeg var sgu da helt umulig nogen gange! Det fik vi en griner over et par gange.
TAK Betina

Hi Betina,
Just wanted to say. My inner child is so happy. I forgot to play with life.
I am constantly smiling. Life is beautiful.
Ann, England.

Dear Betina,

Thank you for a fantastic healing session. That soul loss has really blocked me for years.
I feel so liberated now.
Thanks from Gunna, Germany

Kære Betina,

Nu er jeg igennem det værste, men ved godt, at jeg ikke er færdig og slet ikke bliver færdig. Rejsen er uendelig, siger du.
Det føles rart at vide. Det, som er overstået i mig nu, er at være et offer i mine relationer. Hold kæft en offerkaj jeg har været.
Jeg var så bange for at blive forladt og blive alene, at jeg hang fast på alle som nærmede sig. Needy kaldte du det.
Det havde jeg vist lidt modstand på! Du holdt fast og skubbede til mig, lige der hvor jeg var ved at falde tilbage i et gammelt flugtmønster. Puha…det er jo ikke så svært….Jeg mærker mig selv som modig og kan mærke at jeg ikke kommer til at gøre køb på mig selv mere. Glæder mig til næste runde.
Tak Betina fra Pia.

Betina du er en sej kvinde som ikke giver op.
Du omfavnede mig når jeg havde mest brug for det. Så langsomt gav du mere og mere slip og skubbede til mig, når jeg hev fat i dig igen. Traumebearbejdning er virkelig godt men det gør også lidt ondt. Jeg landede nye trygge steder, så det var ikke farligt at blive lidt væk i mig selv. fed oplevelse! Tak Betina. Jeg er sgu blevet ret voksen!
KH Astrid

 

Jeg har gået i terapi og samtale hos Betina de sidste 10 måneder.
Det startede med at jeg blot tænkte, at jeg skulle have mere indsigt tilført.
Betina er en stor hjertelig kapacitet som støtter og hjælper, således at traumerne kan frigives.

Hun er virkelig en empatisk, omsorgsfuld og bramfri kvinde, der forstår og formår at sætte sjælen fri, at lade barnet lege og hjertet at tale.
Betina har hjulpet mig med gamle traumer, sorg og forløsning af blokeringer som ingen andre har kunnet hjælpe mig med.
Betina har hjulpet mig med et sjæletab, som jeg end ikke anede hvad var, men som virkelig var en ud af mange øjeåbnere.

Jeg har godt vidst at “noget” har siddet og blokeret i mit system. Noget som ikke kunne løses ved almindelig coaching, terapi eller samtale (tro mig jeg har forsøgt!). Der skulle noget mere og andet til.
Der skulle det ekstra gear til som Betina har.
Noget som man måske ville kalde X-faktor, fordi det er så svært at sætte nøjagtig mærkat på.
Der er en vedvarende dedikation, et engagement og en tryg autoritet hos Betina som gør at dybt arbejde er muligt. Betina graver dybt.

Hun kan noget med traumebehandling. I dag er jeg mere glad end i mange år og jeg mærker et meget større flow i mit liv, en større bevidsthed omkring mig selv og mine omgivelser. Jeg hviler mere i mig selv, og jeg mærker, at jeg tiltrækker nye mennesker og situationer i mit liv som er gunstige. Dele af min livs mission har vist sig, og derfor starter jeg et firma op igen.
ALT det kan lade sig gøre, fordi Betina har hjulpet mig igennem blokeringerne, som ubevidst har forhindret flow og manifestation af tingene.

Jeg er dig evigt taknemmelig for din hjælp Betina og jeg giver dig min allervarmeste anbefaling.
Du er så dygtig, skarp og vis.
Mette

Særlig sensitiv
Jeg var først til et foredrag hos Betina for særlig sensitive og der fik jeg så mange aha oplevelser, at jeg bare vidste, at jeg skulle besøge Betina.
Jeg var hos Betina 5 gange og der blev ryddet så meget op i mit selvværd som var ekstremt lavt, bl.a. på grund af min særlige sensitivitet. Så blev jeg set godt efter i sømmene og fik nogle blide spark bagefter, når mit ego ikke ville høre efter. Betina har en rigtig god måde at takle ego´er på!
Idag bruger jeg min HSP, som jeg stolt kalder mig ude i byen, og intuition og glædesfølelser er blevet en integreret del af mig. Tidligere prøvede jeg at lægge låg på, for ellers var jeg jo for meget.
Det er den bedste indre skønhedsoperation jeg nogensinde har givet mig selv.
Jeg er et dejligt menneske og min sjæl stråler!
Takket være dig Betina
Tak fra Pernille, Frederiksberg

Endelig fri for angsten for at blive svigtet.
Jeg har gået hos Betina i ca. 2 måneder og det har været en hård skal at knække.
Jeg har villet arbejde med mig selv i mange år og endelig, da jeg tog mod til mig, stødte jeg på Betina ved et tilfælde. At blive rummet og forstået er i sig selv helende. Betina er hel speciel og samtidig, når jeg ikke ville derind, hvor det gjorde mest ondt, havde jeg hele tiden fornemmelsen af tryghed. Betina var der bare, men gav mig de fornødne skub.  Og fri fra fars tyranni er jeg endelig blevet.
Tak kære Betina
Birgitte S.

Kære Betina,
Tak for sessionerne over Skype.
Jeg var ikke helt tryk i starten med at arbejde sådan, men det fik du lige ordnet!
Det er helt dejligt at kunne sidde derhjemme og blive coachet.
Du er skarp til at spotte, når mit ego laver ballade for mig og får mig til at forstå, hvorfor det handler som det gør. Nu er jeg selv i stand til at få styr på ego! Det er godt nok brugbart!.
Palle W.

At møde Betina Ekman er som at komme hjem.
Ja, faktisk er det i flere betydninger..
Mødet med det varmeste kvindemenneske, som på een gang sprudler af livslyst og overskud,
og samtidig blidt, kærligt, støttende og forstående rummer en knivskarp iagttager, der bare SER mig
Hun er den der skønne type, som lader mig selv få creditten når jeg fuldstændig helet, lettet og afklaret
forlader en session hos hende
Hun sender mig derfra med et mod, et overskud, en lettelse, en varme, en tryghed og kontakt
med mig selv jeg ikke troede mulig.
Hun lærer mig teknikker, giver mig værktøjer at tackle mine udfordringer med, øser gavmildt
af guldkorn, viser mig sider af mit eget sind, som jeg er så lykkelig for at have genfundet kontakt med
Hun kan noget!!!
-Anvender en skøn variation af kraftfulde og ekstremt effektive teknikker,
skarp , NLP, coaching, humoristiske øvelser og alle mulige andre yderst effektive
teknikker, som i alt danner en vifte af kompetence, jeg hver gang føler skræddersys helt specielt til
lige præcis de issues, jeg møder op med.
Jeg går derfra i stolthed over at tage ansvar for mit eget vidunderlige liv.
Jeg går derfra i ydmyg taknemmelighed over lige præcis at være mig!!
Jeg går derfra i kontakt med min kvindelighed, min kærlighed, min tillid, min styrke…. MIG!!
At være i forløb hos Betina er uden overdrivelse den største gave jeg nogensinde har givet mig selv.
Direktør
Chalotte Elena Lykkez

1 år på Betina Ekmans sofa
Jeg startede med at se Betina Ekman, og der begyndte jeg et gevaldigt oprydningsarbejde inden i mig selv. Jeg havde med glæde læst hendes blog indlæg.

Især dette om grænser
Jeg husker at sidde på hendes sofa den første gang, helt knust, og skulle sætte værdi på mig selv.
På en skala fra 1-1 mio. Hvor lå jeg så? Min svar var omkring 10. I dag er jeg kommet så meget længere, og det er takket være en ever-flowing indsats fra mig selv, men det er i den grad, fordi Betina har hjulpet mig, og fortsat hjælper mig. Hun guider mig til at indse, det som jeg allerede ved, ironisk nok, og hun bearbejder traumer, som jeg aldrig vidste, at jeg havde.
Jeg ved aldrig hvad jeg skal sige til folk, når de spørger ind til hvad jeg laver, når jeg gang på gang sidder i den bløde grå sofa og græder og forløser. Det Betina kan, er svært at beskrive – Det første ord der popper op i mit hoved er: Magi.
Den første gang jeg skulle ind til den ældgamle og hyggelige lejlighed på Amaliegade, var jeg lige ved at miste hovedet, i panik. Jeg kunne ikke finde det, fordi jeg havde taget fejl af husnummeret, og ingen mobil havde på mig. Jeg kunne mærke min hals snøre sig let sammen, og mit hjerte banke. Panik begyndte at gribe fat i mig, og jeg husker, at jeg tænkte ”Det her er din sidste chance for at få det bedre. Du har nået bunden, og nu skal du finde det, så du kan få noget hjælp”
Og hjælp det fik jeg. Men jeg har ikke kun fået hjælp. Jeg har fået en utrolig indsigt i mig selv.
Jeg er evig taknemlig og værdsætter alt det fantastiske, som jeg er blevet givet, og alt det magiske, som jeg har oplevet, og fortsæt oplever på den magiske rutsjebanetur som er mit liv.
Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor jeg ville have været i dag hvis det ikke var for Betina, der er en lyshåret engel, og som består af en kugle af kærlighed, glæde og lys. Bare at træde ind ad døren til Amaliegade, er næsten forløsende i sig selv. Der er en helt utrolig kærlig energi, som til tider kan fornemmes helt nede på den lille gårdsplads.
Betina hun er hjertelig. I den forstand, at hun er sublim til at guide dig ind til dit hjerte. Hun kan fornemme dine behov og de kampe som skal tages op. Hun er selv så fuldkommen i touch med sit hjerte, at man nærmest kan mærke magien og lyset strømme ud af hendes sjæl. Og dermed er der god grobund for egenforløsning, idet man er garanteret den bedste guide i verden, og så guider hun på en humoristisk måde. Det er altid en god blanding af tårer og grin. Hun besidder en ordentlig spand empati, som hun altid er klar til at hælde ud over dig. Hun er rummelig, og kan skabe plads til alle de grimme ting du selv bærer rundt på, så du kan ligge dem fra dig.
Men kære Betina, det er ikke altid sjovt at sidde overfor dig i den grå sofa. Nogle tider kommer jeg kun modvilligt. Det er altid en glæde at se dig, men det er ikke barnemad at rydde op i sig selv. Det er hårdt arbejde, og kræver mange tårer og mod. Så nogle dage kræver det en ordentlig indånding og et spark i måsen, før jeg kan banke på den blå trædør. Betina er irriterende provokerende til tider, og skubber dig altid lidt ud over dine grænser. Men aldrig længere end, at man kan håndtere det, og indsigten som følger er ofte værd guld.
Lige meget hvor hård en omgang det har været, træder jeg altid ud på Amalienborgs slotsplads med et hjerte som altid er 20 kg lettere, og et sind fyldt med glæde og energi.
Opsummeret så er Betina en lyshåret engel fyldt med glæde, kærlighed og lys. Hun er en kæmpe kærlig energi. Hun er hjertelig, humoristisk, empatisk, rummelig, skrap, retfærdig og irriterende provokerende. Hun har et hjerte af guld.
Livet er en skole, og jeg kunne ikke tænke mig en bedre lærer end Betina Ekman. En ret dygtig terapeut.
Kh Maria

Kære Betina
Jeg har været sur på Betina et par gange…for hun fortæller dig sandheden.
Den er ikke altid lige velkommen.
Jeg levede livet på en stor fed løgn!
Kun for at please de andre…. bvard!
Betina samler mig op lige der. Og det føles som en mortype, som jeg aldrig har haft.
Betina: Vil du godt være min mor?
Betina svarer: Et kærligt rummende vidne med mor- agtige vinger. Det kan vi godt aftale.
En rejse med mig selv i centrum.
Nu er jeg så glad ved mig selv. Man er vel fra Jylland.
Puuh en rejse gennem mørket.
Taknemmelighed fra Jyden!

Tak Betina for din kærlighed og din visdom i hjertet.
Man er ikke i tvivl om, at du kommer derfra.
Marianne <3 Lemvig.

I was recommended to contact Betina by a friend.

Betina has worked with me on Skype for about 7 months now and I can´t describe the love I feel inside of myself.
She has taught me how to invest my money and my  love for myself.
And she told me that there are no quick fixes. And I had to say yes to: doing homework between our sessions.
I live in England and I never thought I would get back on track again.
I have lost weight and I just got a job. I have been without a job for almost 2 years.
I simply just attract beautiful things now.
I know the love of my life is around the corner – because I feel so wonderful inside myself.
I truly love myself.
Its a great feeling.
Thanks Betina for kicking me right when I needed to be kicked. Thank you for embracing my sadness and my anger towards my ex. I am so fortunate to have met you.
Your tecniques work wonders. 
Love Lorry W.

Betina er lidt skør og udenfor kategori eller nummer,
men på den helt igennem gode måde, da det gør hende i stand til forstå og hjælpe en, når man føler sig udenfor i verden. Så kan Betina hjælpe en tilbage igen til sig selv, så man ikke føler sig udenfor længere, men er en del af verden og alt det gode i livet, for hun er selv hjemmevant i begge verdner.
JP, Amagerbro

Ekman – Du er min Botox.

Jeg kan ikke beskrive med ord, selvom jeg gør et forsøg, hvad det er som du kan.
Når mit ego stejler, laver du et kærligt bagholdsangreb, også sidder jeg der i saksen.
Dér tager du dig af mig, så jeg tillidsfuldt tør dykke helt ned i mørket- Og der er mørkt Ekman!
Når jeg dukker op til overfladen igen, føler jeg mig fuldstændig født påny.
Min indre puls som banker i mit hjerte, får mig til at føle mig som en nyfødt med silkeblød hud, så fin og blød. Min sårbarhed smiler til min næste. Jeg har det som om, at jeg er nyforelsket…..dog i mig selv.
TAK Ekman.

Når jeg stadig ikke kan finde ud af livet, så lander jeg i Betina´s sofa….igen.
Og det er en fantastisk gave som jeg giver mig selv.
Betina kan noget særligt og det er at kigge ind i mit grimme jeg og så bare rumme det.
Anerkende det og så få mig ud og lade mig følelsen af netop at elske mig selv for den følelse.
Det er som om at hun ved hvad der skal ske inden sessionen starter og hver gang er jeg først lidt i forsvar, men det rummer hun så jeg til sidst må overgive mig.
Jeg elsker den grå sofa i Betinas stue og med hendes omsorgsfulde nærvær.
Den værste kedelige dæmon kommer ud!
TAK fra KARINKære Betina,
Tak for et fantastisk forløb hos dig.
Du er fantastisk til at finde de gemte traumer, selv om jeg virkelig prøvede at gemme dem for dig.
Jeg føler mig centrifugeret på kryds og tværs og kan endelig mærke hvem jeg er. Du har lært mig at genkende, når mit ego spiller mig et puds. Jeg ved jeg vender tllbage når jeg skal have et service tjek, men lige nu er der fred i min indre verden. Tak Betina fra Linda.

Kære Betina,
Jeg fik en kanalisering af dig og den var fuldstændig spot on.
Bagefter healer vi sammen et meget gammelt mønster i mig.
At jeg anklager folk, som ikke er enige med mig. Gud hvor har jeg kæmpet i årevis for at dislike mig selv, når folk ikke havde den samme mening, som jeg havde. Nu kan jeg bare være mig og mene lige præcis det, som jeg mener og have det fantastisk. det kom fra min far og var ikke et rart traume at heale. Men fri er jeg nu.
Tak Betina fra Lajla.

Betina gør traumer uhøjtidelige.
Jeg har været hos Betina og jeg har aldrig mødt en stærkere traumeforløsning session samtidig med at alt føltes så let. Den tillid som Betina kaster ud i et rum er helt unik og det gjorde, at jeg overgav mig fuldstændig. 
Betina Der er så meget plads i min krop nu – til mig.
Tak fra Jeanette

Kære Betina,
Som du sagde til mig første gang. “Der er ikke noget Quick Fix og du kommer til at arbejde med dig selv hele tiden. Det er en del af livet. Men der kommer flere og flere af de lykkelige dage efterhånden som vi kommer helt ind til kernen. Jo mindre du har brug for at forsvare og forklare dig – jo hurtigere kommer vi ind til der – hvor det hele lyser – Hav tillid og overgiv dig – Du har jo betalt mig!”

Nu har jeg været i Core essence forløb og her er så lyst og her er så skønt og så er der plads til mig.
Wouw jeg er klar til at genoptage livet for fuld skrue!
– Tak fra Helene.

Hun er det jeg vil kalde en ”empatisk ingenør”
– fordi hun er lige stærk på praksis og teori. Verden kan være et farligt sted for den, der er følsom eller har ondt i sjælen og søger hjælp. Derfor er Betina en sjælden fornøjelse at ”tørne i havn hos”, for hun bygger så naturligt vidunderligt smukt bro mellem teori og praksis og tager dig i sin varetægt, indtil du kan stå på egne ben. Hun forstår, hvordan hjernens forskellige dele fungerer, kan forklare det for dig, og arbejder med dem så naturligt som var de børn!! For hun har selv gået vejen og ved, hvad processen indebærer og kan identifcere sig med dine følelsesmæssige ”stationer” undervejs. Hun lever med dig i processen. Hun kigger ikke på! Og hun snakker dig ikke efter munden!!
Det er en enorm styrke, at kende sit håndværk så godt som Betina gør og at kunne yde både empatisk, helende og teoretisk velfunderet hjælp undervejs i en proces, som mest af alt kan ligne en bjergetape i Tour de France. Hvordan gennemfører man den, hvis overhovedet? Kun sammen med folk, der har prøvet det på egen krop og som ved hvordan kroppen og psyken fungerer!!
Der er et Før-Betina og et Efter-Betina i mit liv. Jeg tilbeder ikke mennesker. Det kan jeg ikke. Men Betina har vist mig en vej, som ikke er afhængig af hende, men som er MIN vej. Og hun har givet mig de redskaber, der skal til for at gå den. Jeg oplever, sanser, lever, glædes, undres og som før – men til forskel fra før er jeg MIG og ved hvordan det FØLES at være MIG, og det er den største gave jeg kunne få, og jeg kan dagligt få tårer i øjnene over det.
For er der nogen større gave end at forstå, at der er en mening med at være i live, som er din helt egen?? Jeg tror det faktisk ikke!!!
Kh Ida

Betina was recommended to me by a friend.
When I first way to Betina I could not have been more lost and felt more lacking directions in all areas of my life.
Once I started working with Betina via Skype, I started to understand why traditional counseling only took me so far. I needed to release on a depth that traditional councilors could not provide. Releasing that I did not even know that I needed – until I started working with Betina.
Betina quickly identified the areas that were so wounded and through her loving patience and guidance we started to unpeel and heal the many layers. Her encouragement, deep understanding and belief in me guided me through all the work I needed to heal once and for all.
Changes started to occur immediately and within 6months I had released so many traumas that were holding me back.
I was returning to the real me – that I always knew was  in there somewhere, but had become lost over the years.
Betina helped me find me again; she gave me back my life. The life and courage that I had always known was somewhere in me. Betina helped me understand my potential and to believe in myself and have faith. Since working with Betina I have gained clarity in all areas of my life and I have inner peace and confidence that I never knew possible.
I have recommended Betina to many friends and would recommend her to anyone who is serious about releasing their traumas in their life once and for all – gaining sovereignty and happiness.
Betina is the most amazing therapist I have come across and the only one that has helped me beyond measure. She has been the greatest gift in my life and the most inspiring person I have ever met. Everyday I am thankful for having been introduced to her and for all the ways she has healed me.
My self-belief and my inner peace – she helped me find my core again.
G.C – United Arab Emirates

Betina!…….. at arbejde med sig selv hos dig er ikke altid en dans på roser!
Jeg havde advaret dig mod at jeg er min egen bedste og klogeste terapeut og at ingen kunne hjælpe mig. Dengang svarede du:” Det skal vi nok få ordnet!”
Det fik vi sgu da osse! – Nøj hvor var jeg vred på dig en gang i mellem! Men jeg kom altid tilbage i din sofa. Jeg har grinet og grædt og da jeg endelig gav slip på den store bukkebruse gremlin, skete der endelig noget. Du sagde, eller nærmest råbte; “Nu er lyset der kan du så give slip, det er så smukt! og der er masser af det!” Det er noget af det smukkeste jeg har oplevet! jeg fik ståpels og græd over hvor smuk jeg er og hvor smukt livet er. Tak Betina. Jeg fortsætter lidt endnu, da jeg engang i mellem får gremlin- besøg også er det sgu rart at læne sig tilbage og sige Betina, “den napper du lige!”
Til dig der er styret af store egoer….. Besøg Betina!
kh Monica

Kære Betina,
Jeg fik en klarsyns session med dig og du har sat fingeren på, med så fin nøjagtighed, hvor jeg hang fast i mit liv. Og grunden til det, fik du også healet. Betina “you are one of a kind”.
Jeg stormer nu derud af og kan slet ikke forstå hvorfor disse holdt mig tilbage før?
Jeg er dig så taknemmelig.
Tak fra hjertet, Kate.

En tak fra Jonette crowley
I am very grateful for this beautiful testimonial from Jonettte Crowley.
”As an international teacher, I have event organizers throughout the world. Betina Ekman is brilliant at what she does! She is impeccable in her organizational skills, seeing details that most miss. More than that, she has a marketer’s eye, always creative in her out-reach and in ways she serves our clients. Her venue — Ballroom and Trotters has everything you hope for– good location, easy parking, lovely cozy ambience, great food! In the seven years we’ve worked together we’ve become friends… sisters. Her personal charisma and spiritual wisdom are gifts to all who know Betina and have the honor of working with her.
Betina has the kindest Soul and we all benefit from her love and kindness
– and least not her fantastic sense of humour.
She spreads fun and laughter everywhere she goes.
Thank you. Betina”
Jonette Crowley.

Kære Betina,
Da jeg kom til dig var jeg fuldstændig omringet af kaos i mit liv.
Jeg var blevet anbefalet af en bekendt at tage kontakt til dig.
Nænsomt hjalp du mig igennem de værste aktuelle ting i mit liv og derefter kunne vi starte med at heale, det som lå gemt indeni mig. Det som gang på gang har sat mig skakmat og i de samme situationer.Betina du tager et kærligt, men konsekvent lederskab og det havde jeg brug for.
Jeg er i dag tilbage i kernen og trækker vejret i nuet. Det betyder ikke, at jeg ikke bliver trigget som du siger, men jeg kan allerede mærke, at når ting opstår, at jeg blot tænker: Nå, jamen så må jeg hellere se at gøre noget ved det” det er bare så fedt at være så fri – ikke bange for at tage forkerte skridt. Du vil altid bo i mit hjerte som hende, der fik mig tilbage i livet. Tilbage til friheden.
Af hjertet tak Betina – Lisbeth K.

Kære Betina,
Det har været fantastisk!
Sikken rejse du har taget mig med på.
Det ståsted jeg er på nu er så nærværende.
Jeg har sluppet alle mine tanker og bekymringer og har en fundamental tro på min fremtid.
Jeg har ikke længere brug for at vide hvad som sker i morgen.
Hold kæft Betina Ekman!
Tak
Kærligst Joan

Betina, du er fantastisk!
Det er fuldstændig vildt så meget viden du har.
Jeg har fået en forståelse for mig selv som er vidunderlig også lidt skræmmende.
Jeg skal til at lære mig selv at kende og har heldigvis stadig adgang til dine vidunderlige svar.
Jeg forstår min eksmand, hvor han kommer fra og det har betydet at vi rent faktisk finder løsninger nu.
Jeg frygter ikke længere noget ude i fremtiden. For som Betina siger:
“Alt er godt – Det gode liv finder du også.”
Tak Betina tak tak for at jeg fandt dig.
Kh Helle S.

Kære Betina,
Af hjertet tak for et forløb med dig.
Du har sat tingene i perspektiv. Et perspektiv som føles helt ind i sjælen.
Den verden jeg var i, er fuldstændig forandret.
Det føles som børnebogen Palle alene i verden. Dog med titlen
Irene en del af verden.
En meget virkelig og levende verden. Men i stedet for at isolere mig fra den verden, begiver jeg mig ud i den med største livslyst. Og jeg er ikke længere bange for at møde skuffelser, for den angstfyldte følelse er væk!
Jeg elsker mit liv og ikke mindst hende indeni mig!
Tak Betina <3
De hjerteligste hilsner fra Irene <3

For en stund mistede jeg evnen til at visualisere.
Det blev derfor nødvendigt at gøre noget for min sjæl og mit hjerte.
Jeg bliver derfor coachet af Danmarks bedste coach inden for hjertehealing; Betina Ekman
Jeg er i gang med at heale mit hjerte og sind. Og jeg skal i gang med at finde min “Core” igen.
Allerede efter første coaching session hos Betina Ekman fik jeg nogle fantastiske redskaber med hjem, som omgående fik universet til at arbejde for mig. Betina Ekman har Merlin kræfter.
Ligesom tidligere, da jeg havde brug for at transformere mit liv 360 grader..
Jeg kan virkelig anbefale Betina Ekman.
Denne smukke, kloge, vidunderlige kvinde er en healer udover det sædvanlige.
Hvis du virkelig omgående vil transformere dit liv og blandt andet komme af med hjertesorg og åbne dit hjerte for en extraordinære, rene og smukke relationer, uanset hvilke det drejer sig om, så er Betina den allerbedste. Anna Sørensen

Kære Betina,
Du er intet mindre end fantastisk!
Jeg havde jo hørt om dig før og skulle tage mod til mig.
Nu undres jeg over, at det skulle tage så lang tid inden at jeg ringede til dig.
Nu gennemskuede mine core issues lige med det samme og jeg er så taknemmelig for at være fri af disse. Nu går jeg min egen livsvej og ved at med mit lys som jeg nu tillader at lade skinne hver eneste dag, vil jeg forme og skabe mit liv. Jeg er så lykkelig med ro og glæde. Tak Betina knus fra Grethe.

Jeg har oplevet en session hos Betina Ekman.
Opløftende, fantastisk, varm, klar og skarp.
Rammer hun plet, lige der hvor dine spørgsmål svirrer rundt, og vil besvares.
Hun er et festfyrværkeri af universel viden, og den drøner lige ind i hjertet, og forplanter sig til en healende oplyst tilstand, som vi kan gå ud i verden med, og blive endnu klogere på vores vej
Tak Betina fra Anne Karin
Min indre tyran var selv blevet tyranniseret.

Kære Betina,
Det er Land of the free spirits….Jeg troede aldrig jeg skulle få de ord ud af min mund.
Jeg takker dig for at have hjulpet mig med at slippe min forfærdelige hustyran. Jeg takker min familie, især min kone for at have holdt ud! Jeg er vel nok elsket! Og jeg er selv i stand til at elske nu. For jeg er fri! Tak Betina Du er meget dygtig! kh Jens P.

En stærk men vigtig session som sparkede mig ind i orkanens øje.
Og lige med et… blev der stille!
Så alt det jeg havde frygtet i så mange år, forsvandt på nul komma fem!
Tak Betina for at sætte mig fri. Tak til Shamanen.
Nu skal jeg endelig ud at leve livet!
Mange taknemmelige hilsner
Bjarne B.

 

Fra løgne til sandheder.
Til dig som ikke vil se sandheden i øjnene.
Jeg fik en kanalisering af Betina. Og det var godt nok en øjenåbner til hvor jeg var i livet på det tidspunkt.
På en måde var det ikke så fedt at få sandheden at vide. Men den var nødvendig. Jeg kan sagtens se hele billedet nu. Jeg har brug for hjælp til at komme videre. Og er startet i forløb hos Betina. Allerede nu er energien vendt og det jeg tidligere frygtede er simpelt hen væk! Jeg glæder mig til næste session, for jeg kan trække vejret meget bedre nu. For jeg var jo ikke bevidst om mine egne løgne. Nu byder jeg sandheder velkommen og ser dem som gaver i stedet for frygt.
kh den sande Mille

Kære Betina,
Alle mennesker burde få den viden du deler ud af!
Jeg har fået helt nye briller og ser på livet på en helt anden respektfuld måde.
Jeg har så stor ydmyghed for mine medmennesker for jeg har fået min rummelighed tilbage.
Før var jeg en lille kluddermikkel som ikke kunne finde ud af noget og jeg blev stresset over ingen ting?
Jeg tager nu ansvar og elsker at stå op om morgenen.
Kh Britta fra Ganløse.

Kære Betina,
Jeg kan ikke beskrive med ord hvordan jeg har det i mit indre.
Dit Core Essence forløb er så fantastisk. Tidligere havde jeg fået kradset lidt i lakken, og den nye maling pyntede da også et stykke tid, men de tilbage vendende programmer bragte mit liv i uføre og gjorde mig så depressiv til sidst.
Nu har jeg fundet ind til min kerne og accepterer de skrammer man jo også får af livet.
Men hold nu op hvor kan jeg trække vejret og mærke mig.
Og de sødeste små sommerfugle flyver rundt indeni og spreder glæde.
Jeg er taknemmelig og meget lykkelig over at have truffet dig, Betina.
TAK fra ”Bella” Gentofte

Kære Betina,
Tak for meget nøjagtig kanalisering.
Jeg har jo sådan set altid vidst det dybest inde, men jeg har aldrig turde tage skridtet videre.
Det er bare så dejligt at vide eller få bekræftet sit livsformål.
Da vi healede sjæletabet var det en stor byrde som har boet i mig i mange år, som for forlod mig.
Jeg føler mig for første gang omstillingsparat og mærker at tiden er med mig.
kh Charlotte C.

Så er der plads i mit hjerte.
Først og fremmest til mig. Det giver en fredfyldthed og en indre glæde som er helt vidunderlig.
Core Essence Rejsen er en helt fantastik rejse hjem til sig selv. For jeg føler stadig, at jeg er med hele vejen. Jeg vil indrømme, at der var enkelte stops på rejsen som var svære, men at få forståelsen hvorfor, er bare så dejligt. Betina er et meget respektfuldt og empatisk menneske.
Også er hun MEGET kompetent.
Jeg giver Betina mine bedste anbefalinger.
Vita P. Nordsjælland

Endelig fri for min depression!
Kære Betina – Dit Core Essence forløb er fuldstændig fantastisk. Helt dybt inde i min kerne havde jeg meget depressive tanker og følelser. Du har åbnet døren til mit hjerte og jeg kan mærke at jeg trækker vejret på en helt anden måde. Jeg var meget nærig i mit liv og tiltræk det. Nu kan jeg endelig modtage for jeg har åbnet døren. Du fandt nøglen Betina. Af Hjertet tak føles så rigtigt at sige. Tak BetinaMed kærlighed Janne S. G.

Tak for at få mig ind i hjertet Betina
Efter at have været i Core Essence forløb hos Betina kan jeg mærke MIG. Det har været fuldstændig forløsende at slippe de lag som har omgivet mig og holdt mig fanget i så mange år. Jeg er nu i mit hjerte og har lært de mest fantastisk healingsværktøjer af Betina.
Jeg har allerede brugt det på min mand. Og det virker. Betina kan også nogle meget fine menneskelige tricks – Hun tryller med den ubetingede kærlighed. Jeg havde mange betingede løsningsmodeller før.
De er helt ubetinget nu. Hvis jeg mærker noget betinget, bruger jeg gaven fra Betina.
Nanna P – Holte

Betina? Det er hende med traumerne!
Sådan lærte jeg Betina at kende.
Betina fortalte mig om ordet traumer og sagde, at hun bare kalder alt traumer!
Jeg tænkte straks krigsofre, voldtægtsofre og andre sådan lidt voldsomme ting.
Men efter jeg har været i regression hos Betina, har jeg fået forståelsen for hvad et traume er.
Og ja…Jeg havde også traumer!
Betina er skarp, hurtig også rummer hun lige præcis der, hvor hun lige har sat gang i provokationen……. Det er så fed en oplevelse, for man forstår den ikke selv?
Blot konstaterer man, at man er JPL! Joyful, peaceful and light ……..bagefter!
Tak til dig Betina
fra Marianne B.

Hjælp jeg er kontrol freak!
Ja og det gav mig mange nedture med stress!
Som medafhængig og et dysfunktionelt familiemønster voksede jeg op og blev langsomt medafhængig. Nu har jeg fået hjælp til at blive på egen boldbane og er holdt med at kontrollere de andre! Næsten, for det ligger dybt og jeg kan få tilbagefald, hvis jeg påtager mig for mange opgaver. Men det er jeg bevidst om nu. Og ligeså snart jeg opdager at jeg kører mit skadelige program, springer jeg fluks tilbage på min egen banehalvdel. det er så fedt at kunne det uden skyld og skam og dårlig samvittighed! Tak Betina. Du er skrap men hold op hvor du holder ud! Jeg var ikke en nem klient!
Marianne P. – Skovlunde

Nu kan jeg mærke hvem jeg er!
Og jeg er gået fra passiv magtesløshed til aktiv DIVA
One Woman Show Performer – http://www.gitagavare.dk/
“Jeg havde været på utallige kurser og workshops.
Læst et hav af psykologi og selvudviklingsbøger, samt fået forskellige former for healing.
Og selvom jeg havde lært en masse og ville i gang med min passion og mine projekter,
var der ligesom en usynlig kraft, som holdt mig tilbage.
Jeg slå mig selv i hovedet igen og igen jeg krympede hver gang nogen sagde :” just do it! ”
Jeg ville….,men jeg kunne ikke.
Jeg kom til Betina, og gennem flere gange blev der healet på mine ar, mine barske oplevelser fra barndommen, ungdom og mit voksne liv. For hver gang fik jeg det bedre og bedre samtidig ændrede min omverden sig.
Jeg fik mere ro og mod, og det var som om livet begyndte at skænke mig mange gaver.
Jeg har det vidunderligt og når jeg ikke har det – så bruger jeg de værktøjer, som jeg har lært af Betina. Ærligt talt var jeg også meget overrasket, fordi jeg var på vej til at miste troen på, at jeg nogensinde ville få det godt og lave de ting som jeg har lyst til.
Betinas terapi/ healing er en af det mest effektive jeg har oplevet samt en af de skønneste oplevelser. Betina har et stort talent, medfølelse, forståelse og superskøn humor.
Hun har poleret min indre diamant med sådan en kærlig omsorg.
Jeg er dybt taknemmelig og lykkelig for, at Betinas store indsats for at hjælpe mig til at komme ud i lyset.”
-Med kærlighed, Gita

Jeg var helt ude at svømme!
Kære Betina,
Jeg vidste ikke, at ting kunne ligge så dybt!
Jeg vidste ikke, at jeg ikke var tilstede i livet!
Jeg vidste ikke, at mine kernetraumer var drivkraften i mit liv!
Den forståelse som jeg har fået igennem mit terapiforløb hos dig, er helt fantastisk.
Min bevidsthed er blevet vækket og de drivkrafter som tidligere drev mig ud i kaos, rod, skilsmisse og lykkepiller, er nu skiftet ud med, passionsfrugter af den kærlige slags, sådan helt egenkærlighedsagtigt! Jeg er klar til livet igen!
Taknemmelighed og kærlighed er blevet mine drivkrafter.
Tak Betina for at du findes!
P.s Til dig der læser dette ” Betina går virkelig i dybden, men hun iklæder dig en fantastisk redningsvest! – Så svømmeturen er hård, spændende og du føler til sidst, at du har hevet guldmedaljen hjem!”
Karin P. – Nordsjælland

Nu kan jeg rumme min trodsige søn!
Kære Betina,
Jeg sendte min lille temperamentsfulde søn op til dig for at få ham ordnet!!
Efter et par behandlinger, sagde du til mig, at nu var det tid til mig?
Så kom tingene lidt perspektiv. For det, at jeg ikke kunne rumme ham, når han var værst, gjorde jo at han så bare blev endnu værre. Jeg fik healet “flokkens” mening – som var inde i mit hoved.
Sikken en kærlighed jeg nu deler med min søn. Han elsker mig når jeg bliver hos ham, også når han er meget vred. For det er helt naturligt at børn bliver det, når MOR ikke rummer.
Nu er han tryg igen. For mor elsker ham når han er værst!
Hans udbrud er færre og når de kommer, er det helt naaturligt bare mig der ikke er nærværende og nok på!
Tak Betina for at se min søn som en lille trold der ikke finder sig i at blive puttet ned i en æske!
Mange hilsner
Lillian P Greve

Kære Betina,
Tak for et helt igennem fantastisk forløb hos dig.
Det er næsten med stor vemod, at jeg er færdig.
Ikke at jeg ikke bliver udfordret, men du har givet mig så mange værktøjer til at kunne klare livets små udfordringer selv. Hvis ikke vender jeg hjertens gerne tilbage i din hyggelige klinik. Som har en sphere af tryghed, empati og rummelighed.
Jeg begriber ikke at jeg er det sted jeg er i dag. da jeg kom til dig første gang var jeg helt slået ud.
Jeg havde intet håb om fremtiden og var så ked af det i mit indre.
Det er nu følelser af liv, gåpåmod og masser af sjæl som jeg mærker. Tænk at min sjæl er så fantastisk!
Tak Betina, for at få livet tilbage.
Kærligst Connie.

Kære Betina
Tusind tak for SBF workshop endnu engang, for jeg har været så utrolig glad, og tilfreds helt ind i marven lige siden.
Det føles som om jeg har fundet den “rigtige” Lone igen, og jeg er endelig helt tilfreds med at være mig.
Ved din oplæsning fra Ashtatar, fik jeg et billed af min sjæl, og fik følelsen af hvordan det er meningen at jeg skal føles indeni – og jeg kan ikke lade være med at smile, hvergang jeg trækker det frem på nethinden igen og roen spreder sig i min krop.
Jeg er for første gang i balance igen siden mine teenageår. Jeg kan ikke længre væltes bagover af en forkert bemærkning, eller såres af noget som egentlig ikke betyder noget. og hvis noget alligevel påvirker mig, så tænker jeg: hvad pokker var det, og bliver nysgerrig på min reaktion, og bearbejder det istedetfor at gemme det væk indeni.
Jeg bruger ofte de redskaber du har givet mig, først på find din indre diamant kurset, så i den helt vilde session jeg havde med dig, hvor du fik guidet mig igennem min far og min datters død, så jeg kunne få taget en kærlig afsked, og lade dem og mig komme videre, og så rundede vi da lige af med min egen fødsel ( hold nu kæft det var for vildt) og til sidst nu på SBF kurserne som er mind-blowing og helt fantastiske.
Jeg ved med sikkerhed, at du ikke er kommet ind i mit liv ved en tilfældighed, og jeg er dig inderligt taknemmelig fordi du trækker vejret, og findes i denne skøre verden.
Tak Betina
Kærligst Lone

Er du bange for at tage ansvar?
Sagde Betina til mig. “Nej overhovedet ikke”, svarede jeg tilbage, lidt fornærmet.
Hvem er du ansvarlig overfor? Så blev der helt stille i rummet også begyndte mine tårer at løbe ned af mine kinder. Jeg havde været overansvarlig overfor hele verden, bare ikke mig selv!
Hjælp mig, sagde jeg til Betina. Hvorfor er jeg så ligegyldig i min verden?
Så startede en rejse i Betina og Kirsten land. Hold op hvor er du klog og empatisk Betina
Mange taknemmelige hilsner fra
Kirsten – Det her er frihed!

Betina er så strid!
Og samtidig pakker hun dig ind i empati og forståelse. Mit ego var helt oppe på lakridserne og Betina måtte bare ikke komme der ind hvor det gjorde ondt. Det så jeg så ikke lige i starten. Det er der, at Betina bare holder fast. I dag griner jeg af mig selv! Hold kæft!… der skal noget til at klare sådan en som mig! Jeg tør i dag vise min sårbarhed og så forklarede Betina mig, at nogle i omgivelserne ville løbe skrigene bort, men de fleste plejer at vende tilbage. Det har de gjort og dem der venter på sig, er bare ude og lære noget om sig selv. Betina er simpelt hen fantastisk!
Jeg giver dig mine bedste anbefalinger Betina. Tak for et liv i FLOW!
Margit J- Selvstændig …meget selvstændig. Som i dag uddelegerer arbejde.
Ord er fattige, når jeg skal beskrive det Betina har hjulpet mig til. Men jeg vil give det et forsøg, for jeg synes at hun fortjener en hjemmeside spækket til randen med smukke ord og anbefalinger.
Da jeg første gang kom til Betina var jeg ulykkelig. Jeg havde humørsvingninger og pludselige anfald af vrede og raseri, som gik udover mine nærmeste. Mit forhold til min mand hang i laser, og jeg følte mig som en dårlig mor, når vreden gik udover vores datter. Jeg var utilfreds med mit job, og mit liv generelt. Alt var gråt, og ligegyldigt, og jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre i mit liv.
Det er nu 5 mdr. siden jeg mødte Betina første gang, og ovennævnte beskrivelse af mig er heldigvis ikke længere en realitet. Hun har hjulpet med at heale mine gamle traumer, og derigennem er de grå og ulykkelige lag blevet skrællet af et for et.
Jeg er nu fyldt af en glæde indvendig, som indimellem er så overvældende, at jeg er ved at boble over. Jeg er gået fra at se livet som gråt og meningsløst til at betragte det som en regnbuefarvet palet af valgmuligheder og fantastiske oplevelser. Jeg får det bedste ud af det jeg har, og jeg er begyndt at tiltrække det jeg gerne vil have. Mit forhold til min mand og min datter er ikke længere problematisk, tværtimod.
Jeg tror på, at dette kun er starten på en lang og fantastisk rejse, men det vigtigste for mig er, at min tilgang til livet har ændret sig. Ikke fordi jeg prøver at påtvinge mig selv at være glad og tænke positivt, men fordi det ligger i min natur at være det, og fordi jeg har opnået kontakt til min naturlige måde at være på.
Det kan måske lyde for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke!!!
Hvis du sidder derude og læser disse anbefalinger, som jeg selv gjorde for 5 mdr. siden, så tøv endelig ikke med at kontakte Betina. Hun er intet mindre end fantastisk<3
Sara

Af hjertet tusind tak for en fuldstændigt magisk og forløsende session. – Det er noget af det vildeste og mest effektive jeg nogensinde har oplevet.
I dagene efter kunne jeg fysisk mærke, at mine celler ligesom “summede”/vibrerede og pludselig en tidlig morgen vågende jeg og kunne mærke et “klik”, som om nu var cellerne faldet på plads. Og jeg har fået en ro i min krop, som jeg ikke har haft før. Nu kan min sjæl holde ud at være der. Men udover det var der rigtigt mange brikker, der faldt på plads i mit liv – pludselig kunne jeg forstå alle involverede parter og deres adfærd/handling, og jeg kunne mærke deres kærlighed.
Det har også givet mig ro at vide, at min mor også var et spirituelt menneske, og at vi også delte dette. Men atter en gang et stort tak, og “you’re a master”
Mange hilsner
Gitte Schramm

Nu er jeg drevet af tillid og kærlighed
Da jeg henvendte mig til Betina første gang, var jeg drevet af total mistillid til omverdenen. Det kom til udtryk ved, at jeg var udklædt ,som en dårlig udgave af Sherlock Holmes?
Jeg må have drevet mine medmennsker til vanvid!
Da jeg lettede mit hjerte første gang og Betina rummede alle mine overlevelsesstrategier brød jeg sammen , men i ren lettelse. Betina´s rummelighed er helt unik og jeg følte for første gang i mit liv, at jeg blev forstået, i min misforståede verden? Og som Betina pointerede, er der ikke noget, der er spildt arbejde i vores livsfittnesscenter, for den mistillid har drevet mig til at være en god stratek og trouble shouter.
Men min mistro og mistillid bragte mig hen, hvor jeg ikke mere vidste hvorfor verden var ude efter mig?
Jeg har nu fået healet det gamle program og harddisken er skiftet ud med tillid og kærlighed til alt og alle i stedet for. Jeg er stadig en god stratek og kan se problemet meget før alle andre og det bliver jeg også belønnet for idag! Tak Betina for at vende verden på hovedet for mig!!
Mange hilsner
Klaus Holm, Helsinge

At gå i terapi hos Betina var en oplevelse, en rejse og samtidig til tider lidt krævende. Men på den anden side, havde jeg jo selv henvendt mig. Og oven i købet betalt for det.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme af med mit lave selvværd og følelsen af at have været forkert hele livet, er bare væk. Efter min skilsmisse blev disse bekræftet i så stor grad, at en sygemelding var nødvendig.
Min tilstedeværelse overfor mine børn har ændret sig og det mærker de og nyder godt af ligesom jeg selv, ikke begriber, hvad fanden der lige foregik før?
Jeg nyder mit liv, mine børn og har fået et rigtig godt forhold til min eksmand.
Jeg anbefaler at besøge Betina, hive stikket ud komme op til overfladen med godt humør og troen på, at alt er godt som Betina altid siger!
Tak Betina fra Merete B.
Søllerød

DER ER VIRKELIG SKET NOGET …..
Jeg mødte Betina første gang på et healingskursus, for flere år siden. Jeg har flere gange siden haft sessioner med Betina om ting som var svære i mit liv. Jeg har virkelig følt mig set, hørt og forstået af Betina.
Betina har en fantastisk evne til at komme ind til sagens kerne, og selvom det kan være hårdt arbejde, så har jeg altid følt mig helt tryg og i meget gode og kompetente hænder.
Betina har med sin empati, sin omsorgsfulde humor altid formået at give mig gejsten og troen tilbage, når hun på rigtig Betina vis, har fået mig til at snakke med min overbevisning om manglende selvværd og lign.
Jeg kan tydeligt mærke en kæmpe forskel på mig selv, dengang og så nu. Jeg tør nu tage ansvaret for mit liv, og det er jeg meget taknemmelig for, jeg er kommet ud af offer rollen..jubii.
Jeg vil med stor glæde kontakte Betina igen hvis jeg får brug for en top professionel og kærlig støtte, eller blot et lille puf i den rigtige retning. .
Jeg vil gerne give Betina mine bedste anbefalinger..
Tusind tak for dig.
Kærligst P.

At tage ansvar!
Først blev jeg sgu noget provokeret af Betinas syn på at skulle tage ansvar for de sessioner jeg fik hos hende. da vi fik ordnet det der med ansvar – så gik det sgu stærkt!
Når jeg ser tilbage på mit liv, kan jeg se, hvor jeg har overladt al ansvar for mit eget liv til andre og samtidigt ” Blamet” dem!
Jeg tager ansvar! Mit liv og min lykke er mit ansvar!
Betina er empatisk, men også fokuseret på, at få healet det der står i vejen. Hatten af!
Og tak for mit nye liv!
Helle Olsen

Livet er så forunderligt
Tænk her gik jeg og troede, at det hele var mine forældres, min barndoms, mine mobberes skyld.
Ja, jeg kunne nævne mange som jeg over tid har givet skylden for mine depressive offer tendenser.
Der er ingen tvilvl om, at jeg har en historie, men jeg er ikke mere et offer for min historie. Og det er fandmer i orden! Jeg er fri. Fri til at være den jeg er og jeg kan lide mig selv. Det er bare det jeg kan sige. ” Jeg kan lide mig selv!”
Tak Betina for fantastiske timer hos dig!
Christian M. Hansen – Frederiksberg

Jeg var bare ikke god nok!
Sådan havde jeg følt det hele mit liv. Psykologer, artikler, workshops og kurser som lovede at ændre på mit lave selvværd, hvis jeg bare ville tænke anderledes!
Det var først da Betina fik healet ubehaget ved at være god nok, at jeg kunne være i kroppen igen og så viste følelsen “at være god nok” sig!
Hele mit hjerte smilede og jeg mærkede en strøm af kærlighed til mig selv og kæmpe glæde og lyst til at vise hvad jeg kan, er nu en del af den jeg er og jeg elsker at være mig!
Kærlig hilsen
Helle K.

Kære Betina,
Jeg er fuldstændig let, rolig og fredfyldt.
Det ubehag som jeg tidligere havde ved at være i større forsamlinger er væk.
Som om min krop ikke længere kan finde den smerte, ja ubehaget er simpelt hen væk.
Jeg er stadig forundret over selve behandlingen, men ubehaget er VÆK!
Jeg udfordrer mine tidligere”traumer” og må konstatere at de bare ikke er der mere! Tak Betina
KH Carina

At turde give slip
Tusinde tak for en udbytterig tid hos dig Betina.
Forandring i retning af at turde give slip. Forandring i retning af en mere åben, afslappet og tillidsfuld tilgang til livet, andre mennesker og mig selv. Der var langt derind og takket være dine evner til at lade mig selv finde ud af hvor meget jeg har spændt ben for mig selv har givet mig så mange “flash backs” at jeg har svært ved at følge med. Hele tiden troede jeg det var de andre der var nogle idioter!!!
haha! Jeg lod dem jo aldrig rigtig indenfor???
Jeg omfavner nu livet og er let, rolig og fredfyldt!
Det forstod jeg ikke rigtig i starten- det giver så meget mening nu!
Jeg giver Betina mine bedste anbefalinger.
Venligst Sanne Larsen

Hej Betina
Tak for din måde at være på! Empati og så sandelig også “uden omsvøb”!
Du sagde til mig: “Skal vi se at hive skidtet hjem til dig selv!”
Først blev jeg meget provokeret af “at min rædselsfulde kontrollerende kollega sagde mere om mig end hende og det tog da også lidt tid at acceptere!!
Jeg har nu været på arbejde og det er så vildt! Hun er sgu ikke så slem!!! Puha hvor er der mange kopier af os derude!
Tak Betina!
Kærligst Ole P.

Kære Betina
Tak for sessionen over skype igår. Først var jeg lidt skeptisk med at arbejde sådan, men jeg følte mig fuldstændig tryg og du har en rigtig dejlig evne til at guide mig rundt i kroppen. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige former for terapi, men efter igår er noget sat fri i mig!
Jeg giver Betina mine bedste anbefalinger.
Varme tanker fra
Pernille M.

Når jeg går fra en session hos Betina føler jeg mig let og har en enorm kærlighed til mig selv.
Jeg kører derud af med gåpåmod og stort selvværd. Hele mit liv har været præget af det modsatte. Jeg ved, at der er meget at arbejde med endnu og nu har jeg lyst til at eksperimentere, jeg synes faktisk det er lidt spændende at opdage de nye sider af mig selv. Tak Betina for, at du har åbnet op for “Godteposen” . “Glæder mig allerede til næste gang vi ses!”
-Også selvom det ikke altid er lige let!
De kærligste hilsner
Marlena

Kære Betina
Jeg vil gerne sige dig tusind tak for den fantastiske session over telefonen
d. 29/12-2008.
Det var en dejlig oplevelse, hvor jeg følte mig forstået og omsorgsfuldt behandlet, hvor du med din ro, tålmodighed og dygtighed fik ført mig sikkert gennem flere svære følelsesmæssige ting. Da vi var færdige følte jeg mig lettet, glad og meget fortrøstningsfuld i forhold til at gå videre ud i verden.
Jeg vil gerne give dig mine bedste anbefalinger!!
Kærlig hilsen
Pialiv Petersen

Jeg har i mange år lidt af “at aldrig være god nok”.
Følelsen af ikke at slå til, lige meget hvor jeg var.
Efter sessioner hos Betina med overbevisningsændringer, har jeg fuldstændig fået et nyt livssyn.
Det er som om jeg har fået nye briller. Det er en befrielse at bevæge mig ud i livet og turde handle på det, som jeg altid har haft lyst til at handle på. Det var som om noget inden i mig var i uorden. Uddannelser har jeg ikke manglet så det har været mærkeligt ikke at vise verden hvor dygtig jeg er.
Nu føler jeg mig god nok og bevæger mig dagligt i en retning hvor jeg faktisk ytrer at jeg er god til noget. Og folk omkring mig synes om mig trods mine kompetencer.
Det er endelig dejligt at være mig.
Jeanette W.

Jeg havde haft migræne igennem længere tid. Har ellers aldrig lidt af migræne.
Jeg kom til Betina én gang og var der i 2 timer. Det var sgu det underligste jeg blev udsat for.
Hun brugte Tankefeltterapi og så talte hun med min migræne gennem mig. Jeg har da aldrig været ude for noget lignende, men migrænen er væk. Min mand er også ret glad.
Jytte L.

Betina har en evne til at få ting til at lyde lette. Også selv om det er svært.
Hun bruger en form for øm ironi som sætter tingene i perspektiv.
Hold kæft hvor har jeg grinet af livet sammen med Betina.
Når jeg græd “bar” hun mig igennem uden at trøste, men lod mig virkelig mærke tårernes virkfulde effekt. De tårer havde jeg gemt på i mange år!
Betina fik mig til at indse og føle, at jeg er et fantastisk menneske med så mange resourcer.
Spørg mine venner hvad de ville sige om mit selvværd før Betina?
Så har hun altid tid til at snakke i 5 min. hvis man er snublet over en lille “sten” og ringer!
3 spørgsmål til mig og jeg er på igen!
Jeg kan på det varmeste anbefale at tale med Betina.
Uffe P. Virum

Jeg har gået hos Betina i en periode over 3 måneder.
Det kan lyde som lang tid, men med en depression i rygsækken, var det det der skulle til.
Betina er et meget empatisk menneske, dog provokerede hun mig, der hvor det var nødvendigt for, at jeg skulle få den indsigt i hvad min depression gav mig og hvorfor jeg ikke havde lyst til at give slip på den.
Min angst for at tage ansvar og tage lederskab i mit liv var så stor, at jeg var som et lille barn indeni og som samtidig skulle fungere i en voksen verden. Jeg gik hele tiden mod mig selv.
Jeg fik mit indre barn tilbage og lærte at elske det – samtidig er min voksne rolle nu den der styrer, sådan at, jeg ikke gør mit indre barn fortræd igen.
Min lykke er nu mit eget voksne ansvar.
Livet kan sagtens starte i en alder af 49 år.
Lone B. Ølstykke

Den lange:
Hvor er det forunderligt at få lov til som Søren Kierkegaard skriver, at leve livet forlæns og forstå det baglæns! De forunderlige veje – hvor langt tilbage, jeg kan følge deres oprindelse, bare i den fysiske verden, er endnu et under – der førte mig til Betina – eller er det mere fair at skrive Theta-healing? – er mageløse. Jeg forstår at hvert skridt på vejen er dele af min læring og min kontrakt, og at der ingenting er at fortryde.
Fortid: Når folk spørger mig, hvordan det går, hører jeg mig selv svare “Det går godt” – og jeg forstår ikke en pind, for inden i mig er der uro og et eller andet dybt sted har jeg fat i at mit selvværd er uendeligt lille. Jeg er dybt ulykkelig. Til trods for at mit liv er lykkeligt. Ikke sådan ugeblads-agtigt lykkeligt, det handler ikke om det materielle, men også mentalt og spirituelt mener jeg oprigtigt, at jeg udforsker mig selv og universet. Tager udfordringer op, lever min mission sådan som den lige nu er foldet ud for mig.
Pludselig: Jeg sender en mail til Betina. “Hvad koster’ed?” Lidt flov over at sådanne småting stadig bekymrer… Får svar – og må fluks ringe til Betina. Der er bare noget, der skubber på. Jeg får tid til Theta-healing dagen efter!
Under: Det er vidunderligt at være i Betinas selskab. Vi kommer lidt hovedkuls ind i muskeltesten. Og der sker en masse i min krop. Alt det, der ikke kan sættes ord på, fordi de mangler i vores vokabularium.
Jeg, der altid har været bange for at blive manipuleret med. Jeg, der har frygtet at andre troede, jeg var blevet medlem af en sekt. Jeg, der altid har været skabs-spirituel. Jeg, der altid har pakket mine ord ind, så andre spirituelt interesserede godt kan høre, hvad jeg taler om, mens andre, tror jeg stadig er “normal”. (Her må du gerne le :o) )
Pludselig: Jeg overgiver mig bare. Det passer bare ind i mit verdensbillede… Betina forklarer lidt, og alle ordene genkender jeg med både intellekt, følelser og “helt inderst inde”. Min sjæl jubler. Den taler med, og viser mig min sandhed, og hvor den er i overensstemmelse med den Højeste Sandhed. Den Højeste Sandhed – Gud – findes også for mig. Er der også for mig… Jeg oplever en tryghed ved at høre ordene Gud og Den Højeste Sandhed. For første gang har jeg følelsen af at det bare er en del af livet. Er livet…?
Efter: Jeg er helt ved siden af mig selv. Min krop er uendeligt stor, og jeg er blevet højere. Jeg er gennemtræt og kører alligevel på arbejdet. Gad vide, hvordan min kvalitet var? God på en anden måde, gætter jeg på! Fortæller med glæde min mand en masse og oplever en genklang, som er vidunderlig, og går i seng kl. 20.30. Der er lidt uro i min krop, men jeg sover.
Vågner næste morgen, svimmel og træt. Øv! Sådan har jeg haft det mange morgener de sidste par måneder. Jeg kan godt mærke at det er anderledes, men hvordan lyder det, når jeg siger det højt? Fuldstændigt magen til! Jeg er nødt til at melde mig syg på jobbet. Sådan er det bare, og det er helt i orden, jeg er nødt til at være egoistisk her i tillid til at det er for det fælles bedste. Jeg lægger mig i sengen, træt på en anderledes måde. Det er helt tydeligt, at der sker uendeligt meget i min krop. Taler med min mand, som opfordrer mig til at ringe til Betina. Det gør jeg så, selvom jeg ved, at hun bare vil genkende mine beskrivelser. Hun gør dog mere end det: Hun spørger om min tilladelse til at sende mig energi og om jeg ønsker at vide, hvordan det føles ikke at have dårlig samvittighed og kun opleve god samvittighed? JA! tak…
Pludselig: Er jeg totalt frisk igen, og har lyst til at løbe en maraton.
Efter efter: Jeg skulle nok have løbet – lyttet til min krop, men jeg troede ikke på det, så jeg fik lige lidt ondt i maven, og det varede så hele dagen og aftenen :o) Men det var OK. Underligt og forunderligt, stort og fantastisk. Sover kl. 22.30. Vågner næste dag og er totalt frisk, og har en vidunderlig energi.
Det er som om, der er nogle tanker, der ikke vil tænkes mere. Som om der kun er plads til at skabe nye erfaringer. Det er underligt. Hvordan kan jeg afprøve dette? Jeg overvejer at lede efter beviser i mig på at det har virket, men dropper det igen. Bare sådan… Det er nemlig ikke vigtigt. Det er nogle tanker, der ikke vil tænkes mere, og jeg fyldes med energi og glæde, når jeg opdager det.
Min mand siger at mine øjne skinner, og hvis det bliver ved, så vil han også besøge Betina. “Hold mig op på det om en måned!”
Den korte:
Jeg har kun få erfaringer med at blive healet, og det er mange år siden sidst. Fordi jeg har talt med Betina i telefonen, har jeg indtryk af, at dette er noget andet. Jeg får indtryk af, at jeg på en eller anden måde er aktiv medspiller i denne healing, og det kan jeg godt lide tanken om. Det viser sig at holde stik. Både intellektuelt og kropsligt er jeg involveret, idet jeg skal sige ja til det, Betina vil heale og min krop fortæller mig om healingen er sket.
Hvad der sker i min krop er mageløst. Det er det umiddelbart målelige. Undervejs griner jeg, lader tårerne trille og hulker aldeles forløsende. Roen indtager mig, og jeg går derfra med en fornemmelse af at dette var forankret forandring, der vil noget!
Dagen efter er jeg helt skakmat, også det hjælper Betina mig med både at kapere og heale. To dage efter har jeg det fantastisk og det har jeg også i dag på 3. dagen. Der er nogle tanker der ikke vil tænkes mere. Jeg leder efter beviser på, at det har virket – men lader det ligge. Det er ikke vigtigt mere. Nu gælder det de nye erfaringer. Jeg glæder mig til resten af livet. Sådan er det bare!
De kærligste hilsner
Mette

Endelig slap jeg fri for mine voldsomme udbrud.
Nu kan jeg endelig være i min krop og jeg fyldes af empati i stedet for eksplosive vulkaner.
Traumebehandling er fantastisk og hvor var det indsigtsrigt, at se at jeg bl.a. havde kopieret
min fars iltre temperament.Det har givet så meget mening. For ikke at tale om mine generationers temperament!
Nu vil jeg have du kigger efter mere Betina. Min krop er klar! Og TAK!
Stor lettet hilsen fra Pia Andersen

Nu er jeg tro mod mig selv!
I mange år tilpassede jeg mig alle, jeg mødte på min vej.
Min elastik var så stor og til sidst gik “jeg i stykker”
Efter at have arbejdet “intenst” med mit selvværd og selvfølelese, har jeg ikke mere behov for at, alle skal kunne lide mig. Nu er jeg først og fremmest tro mod mig selv og så har jeg da den styrke med i rygsækken at kunne bøje mig der, hvor jeg kan mærke, at det tjener situationen bedst.
Tak Betina fra Gitte Møller

Min søn slås ikke i skolen mere.
Fedt var det ikke, at næsten dagligt blive ringet op af skolen , at nu havde min søn igen været oppe at slås.
Efter 2 sessioner hos Betina, er min søn holdt op med at tiltrække mobbere. ” De” gider ham ikke mere.
I stedet er han i en alder af 12 år blevet en del af mæglerordningen på vores skole.
Han leger med dem han har lyst til at lege med og hans kreative evner hopper ud af “tossekassen”
Tak Betina – for du har givet os fred i vores lille familie.
Mange håbefulde kram fra Lisbeth Nielsen

. Og jeg elsker mit liv.