Når vreden styrer – kommer vi aldrig på rette spor.

vredees

Jeg er af den overbevisning, at vi har lavet forskellige “sammensværgelser” med os selv for at overleve i verdenen.

Som barn, var jeg aldrig selv god til at ytre min vrede, så jeg lavede den pagt med mig selv, meget tidligt i mit liv at holde rummet for folk, når de var vrede. Sådan helt ubevidst Shamanagtigt. Jeg var blot ikke shaman endnu – for shamanen har healet sig selv og kan derfor aflede vreden et andet sted hen, end hos Shamanen selv. Jeg var tit træt når jeg holdt rummet for de vrede mennesker og jeg tiltrak dem selvfølgelig også.
Den gang jeg fik healet mit vredesophobningskammer flød det ud i flere dage.
Puha jeg  var udmattet, men fri.

I dag kan jeg holde rummet for en masse vrede, når jeg hjælper mennesker af med alt deres vrede.
Jeg tager dog ikke hele kreditten, for det handler om, at min klient skal være klar til at give slip på vreden også. Så som altid, er der to til en tango. Vi mennesker kan være flere år om at blive klar til at få bugt med vores forskellige personligheder. Og det handler om hvor meget vores indre Selv tror, at de beskytter os.  Så længe vores indre Selv ikke kan tage det fulde lederskab i hjertet ,har vi brug for de indre personligheder til at varetage butikken. En ting er dog sikkert. Vredestrolden, angsttrolden eller offertrolden vil aldrig få os på rette spor, de vil altid få os afsporet.
Når vreden har overtaget os, bliver vi nødt til at se indad. Vi føler os helt sikkert spærret inde, fordi at vi føler en slags retfærdighed ved at at beholde vreden. Vrede indeholder altid en dybere følelse, som vi er meget bange for at stå til ansigt overfor. Slutresultatet er dog altid det, at vi undgår at fortsætte hjerterejsen, vores oprindelige rejse i livet, meningen med livet.  Vi undgår gode forretningsforbindelser, relationer, penge, kærlighed – ja vores livsmission venter på sig, fordi at vi er vrede. Og vi lever stadig som ofre. Vreden brænder vores broer og vi skal starte forfra….hele tiden.

Vi bliver nødt til at kigge på de forskellige konspirationer som vi har lavet med os selv igennem tiden.
Tage kontrollen over dem og mærke den dejlige strøm af kærlighed som vi nu engang er.

Så husk dig selv på hvem du er!

Og husk dig selv på, at du ikke er vredestrolden, angsttrolden eller offertrolden!

Du kan også bare sætte din “sammensværgelsestrold” ind i denne blog også se hvor din trold får dig hen? Kunne det være Martyrtrolden, Bitchetrolden, Brokketrolden, Shoppetrolden?

Hvad hedder din trold?
Og husk så lige, at der også findes “Sukkertrolde” De ser rigtig godt ud i samfundet!
De kan hedde , Nej -nu -skal -jeg -Trolden eller Har -svært -ved -at -sige -nej -Trolden?

Du er lige nu!

Og dit liv venter på dig!

Kærligst Betina

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!