Min forståelse af Healing.

Lad mig definere min forståelse af healing.
Healing er en helt naturlig proces. Egentlig vil jeg hellere have, at vi siger rummelighed. Jeg mener, at det er en strøm af hjertelig, støttende og gavnlig energi mellem healer og modtager.
Når vi forstår det engelske ord “dis-ease” skal vi forstå, at vi er kommet ud af vores sædvanlige ease følelse. Vi som lysarbejdere skal fjerne årsagen til, at modtager ikke længere føler sig at ease. Det meste handler om empati og rummelighed. Vi er alle healere i vores hjerte, men vi er ikke alle parate til at kunne rumme alt. For vi blev ikke selv rummet i alt. Så det handler om et gevaldigt indre oprydningsarbejde i os selv, for at kunne hjælpe andre.
Når vi når dertil hvor uselviskheden overtager, og vi bare ikke kan andet, end at sende god energi og hjertelighed ud, kan vi begynde arbejdet som rumholder.

Nogle af os bærer det som mission og passion.
Det handler om, at vi som mennesker skal holde rigtig meget af os selv. Som i virkelig elske os selv, ikke vores spejlbillede, eller den status som
arbejdstitlen giver vores ego.


Når der går Guru i den.
Så mister vi fokus på det, som egentlig er vores mission. Nemlig at hjælpe andre videre i livet, til at finde deres hjertevej. Til selv at finde ind til deres magiske healingskammer.

Guruen er bange for at miste kontrollen og den status som det giver guruen.
tilbedelse kan også skjule sig bag Guruens maske.
Min opgave er at hjælpe folk til deres indre magi og tro på sig selv.
jeg skal ikke belære nogen om regler eller måder at gøre ting på.
Jeg er mig og min klient er sig selv med sit skatkammer, men jeg hjælpe med at finde ind til det skatkammer.

Derfor skal der ryddes op efter os selv, med arbejdet som healere.
Finder jeg noget ego, rydder jeg det straks af vejen, som en god Shaman.

Mine ånder guider mig hele tiden til at forblive i min Shaman tipi, og ikke stikke hovedet ud.
Klienten skal komme til mig. Shamanen fortæller  ikke noget til andre udenfor tipien, med mindre de spørger selv og Shamanen fortæller ikke uopfordret andre hvad de har brug. Om det er healing eller clairvoyance, eller have flyttet rundet på møblerne. Lad klienten komme til dig, fordi du inspirerer. Så forbliver ansvaret, der hvor det hører til. Nemlig at kunne modtage en healing. Jeg gør intet andet end at holde rummet og guide min klient derhen hvor “det sner” Jeg ved, når der er Bullseye, for klienten bliver emotionel og får måske både et fysisk og et psykisk ubehag, og det mærker jeg i min krop. Så klarer Shamanen resten med sine guider og hjælp fra universet.

Jeg har ryddet op i mig selv og rydder hele tiden op efter mig, for jeg er på min hjertevej.
Mange siger til mig: “Betina hvorfor laver du ikke You tube videoer?”
Som tingene er lige nu, har jeg aldrig haft behov for det.
Mine klienter finder mig altid!
Fra en glad healet krop til næste som har behov.
Mund til mund

Kærligst Betina

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!