Merlin: ” I naturen vokser eller dør alt.”

Merlin siger: I naturen vokser eller dør alt.

Der er kun én ting som din sjæl er her for.
Og det er at opleve sig selv i sin guddommelige Skaberkraft, og det er gjort igennem processen med  valg og konsekvens.
Hvilket også betyder, at din sjæl aldrig vil tænke:
“Livet er godt nok, som det er. 
Jeg bliver bare ved med at gøre det, som jeg altid har gjort og det vil jeg fortsætte med de næste 40 år.
Jeg ønsker ikke at opleve mig selv anderledes, end som dette.
Nej, din sjæl ønsker altid at opleve sig selv på nye og anderledes måder, gennem nye valg og nye konsekvenser.
På den anden side, er vores ego meget bundet i at fortsætte tingene,  præcis som de er, især når livet går relativt godt. Hvorfor ændre på noget, når vi har rimeligt med penge i banken, når vi er ok sunde og når vores relationer er ret tilfredsstillende. Når vi generelt set har et behageligt liv.
Vores kære ego, vil altid forsøge at holde os på så sikker og komfortabel grund som muligt, og derved vil egoet blokere vores sjæl i at trænge igennem sådan at vi vil gå fra at leve livet fra ok til vidunderligt.

Vi vil dermed ikke kunne høre sjælen hviske og lade den inspirere os
til at dykke dybere ned i vores store skatkammer.

 

Vi er glade og tilfredse og der er virkelig ikke noget,
som vi kunne ønske os mere.

Dette er en løgn som egoet fortæller sig selv. Egoet elsker behagelighed. Din sjæl derimod vil altid ønske at opleve nye sider af sig selv.
Og her er den grimme sandhed, som vi ofte ikke ønsker at vedkende os. Hvis vi ikke proaktivt skaber forandring … så synes forandringen at ske helt af sig selv.  Oftest manifesterer den sig  som wake-up-calls der truer vores økonomiske eller fysiske velbefindende.
Vores sjæl sulter og vil ud at lege.

Hvis vi ikke skaber forandring i vores liv, når livet er blevet lidt for behageligt så tager forandringen styringen over vores liv.

 

Merlin siger “I naturen, vokser eller dør alt.”

Det er en temmelig dramatisk måde at sige, at stagnation simpelthen ikke er en mulighed.
Enten udvider vi vores guddommelighed, eller også begår vi langsomt selvmord. Måske mærker vi forskellige fysiske skavanker præge vores hverdag.
Måske skal vi vågne op og sige til os selv.
“Jeg vil leve – jeg vil vokse.”

“When you stop growing you start dying.”
William S. Burroughs,
Junky

Merlin 2 arbejder vi meget intenst med at vække din sultne og nysgerrige sjæl og udvide din Guddommelighed.
For din Sjæl er meget stærkere end dit ego.
Dit ego er kun stærkt når du har givet det styringen. Så det handler om at tage styringen tilbage.
Som jeg skriver dette nyhedsbrev taler Merlin. Tro mig når jeg siger at jeg er ude af min komfortzone. Jeg aner ikke hvad der skal ske på Merlin 2.
Merlin har dog lige pippet en helt vidunderlig meditation som jag har fået at vide, at jeg skal starte Merlin 2 med. Det handler meget om at fjerne de blokeringer som måske er årsagen til at vi har givet op og vælger at leve livet som behagelige dovendyr. Jeg kan sagtens genkende følelsen af at fortjene noget når jeg nu har knoklet. Ikke at jeg ikke nænner at mig selv at nyde, men jeg mærker godt når mit ego siger : “Nu fortjener du også. “
Min Sjæl derimod synes at se lidt anderledes på tingene.
Min sjæl sidder og indtager livets nektar.
Min sjæl ønsker at mærke hver en krog af det opnåede mål.
Wouw. Det var sgu en indsigt.


DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!