Healing af indre barn – Sikken anbefaling!

En af gaverne ved mit arbejde er når folk vender tilbage med glæden over deres indsigt i sig selv. At være vidne til menneskers transformation er så vidunderligt. Det er dét som gør, at jeg hver dag glæder mig til at åbne gesjæften.

At kende til den lidelse, som folk bærer rundt på og samtidig se kreativitet og glæde vokse, det kan kun beskrives med et ord.

Tak for at jeg laver det,
som jeg laver.

I dag modtog jeg disse ord fra to klienter fra mit forløb:
Healing af indre barn.

Læs her hvad Maria og Ida fik ud af forløbet:

Anbefaling af 
”Healing af dit indre barn”
hos
Betina Ekman

 

“Man graver dybt i sin sjæl, igennem mange timer. Man skal konfrontere sig selv, og forstå de adfærdsmønstre som man er fanget i. Man skal være villig til at kunne se sig selv i øjnene, have mod til at bryde de dårlige vaner. Man bliver hurtigt opmærksom på sin krop, sit sind og hvordan man egentlig har det.

”Healing af indre barn” er et forløb,der giver dig en forståelse af dig selv, og de mange sider af dig selv.
De forskellige aktiviteter udfordrer dig selv til at lære dig selv bedre at kende og til at opnå nye erkendelser om dig selv. Det er grænseoverskridende, hylende morsomt, rivende udviklende for dig selv og givende som varme solstråler på en sommer dag.

Det er et forløb, hvor Betina med sin fantastiske humor og sit nærvær forstår at række ud til dig, på et helt andet niveau. Hun motiverer dig til at ville dig selv og vigtigst af alt: til at elske dig selv.

Hun giver dig værktøjer, som du kan bruge i hverdagen og dermed fortsætte arbejdet med dig selv – også uden for den hyggelige stue. For mig har det betydet, at jeg kan trække vejret lettere – jeg har taget lederskab og prioriterer nu de ting i livet, som giver mig glæde.

Jeg har fokus på hvordan jeg har det i min krop, og jeg konfronterer de følelser, som gemmer sig. Alt dette er med til at få mig tættere på den person,  jeg indeni ved jeg er, og den jeg ønsker at være.

Forløbet skabte for mig en klarhed. Gennem individuelt arbejde, dialog to og to, samt fantastisk visdom fra Betina – det er som om, at jeg har gået i en tåge og været på autopilot. Efter forløbet har jeg fået mere indsigt i mig selv, og nu er tågen lettet. Nu tager jeg lederskab og er i kontakt med mig selv, og mine behov. Jeg er blevet bedre til at acceptere, finde ro og give slip på de elementer som ikke gavner mig i mit liv.

Det handler om accept af sin fortid, af sin historie og af sig selv som den man virkelig er. Derfra handler det om at komme videre. Betina giver gennem denne workshop et mod til at ændre det man kan – og ændre det, så man er i fuld kontakt med sig selv. Hun giver en værktøjer således, at man fra at føle sig som 10 guldmønter værd kan bevæge sig mod at føle sig som 1 million guldmønter.

Dit indre barn vil gennem dette forløb klappe i sine hænder, og blive så uendelig glad for, at du endelig har taget initiativ til selvpleje og til at holde af dig selv. Du vil gå ud og være vild med den måde du er dig på, og føle en kærlighed til dig selv, over at du endelig fandt ind til ”dit indre barn”. Tak Betina fra Maria.

Og her fra Ida:

Anbefaling af forløb: Mød dit indre barn – med Betina Ekman

Kender du følelsen af, at der sker noget indeni dig, som du bare ikke forstår? En slags kemisk reaktion, som når salt opløser sig i varmt vand. Det sker bare! F.eks. at du føler dig som -2 værd, når alle andre er +2 værd, selvom du ikke kan finde en egentlig grund til det! I hverdagen ligner du jo en succes? Og det er kun inden i dig det foregår…

Det interessante er, at den følelse af at være -2, når alle andre er +2 sandsynligvis er en følelse, du har fået ind med din arv: dels genetisk dels i den adfærd, du har oplevet hos din mor og din mormor. For vi efterligner jo vores forældres adfærd. Især den vi er tættest knyttet til. Derfor er den på en gang så konkret og velkendt og samtidigt så “irrationel”. Og det er lige netop hvad den er: irrationel men konkret, hvilket vil sige, at du skaber din virkelighed ud fra følelsen – som en kemisk reaktion – uden at kunne styre den. Og så ved du måske også, at den frekvens, du sender ud, er den du får tilbage. Og så bekræfter du dig selv i at du er -2. Ja???

Ja!!! Det er noget rigtig lort!!!

“Mamma mia” som de siger i Italien, når der ikke er mere pizza, og så er det sgu alvorligt. Og det var det, der pludselig gik op for mig på Betinas workshop: At her hjalp ingen kære mor. For mor var fucked. Og det var mors mor også!! Og hendes mor før hende!! Pludselig forstod jeg – og vi taler i et splitsekund – at alle kvinderne i min mors slægt – og til dels min fars – havde været underlagt en mandsdomineret verden, hvor det at være kvinde bare ikke var lige så meget værd som at være mand. Selvom de var dygtige og rigtig godt begavede. Så samtidigt med at de undskyldte sig, tog kvinderne i min familie akademiske uddannelser eller gik på arbejdsmarkedet og bidrog til forsøgelsen sammen med mændene – på lige vilkår med mændene. De høstede en vis anerkendelse, men det blev aldrig rigtig godt. For de bar jo bevidstheden i sig, at de bare ikke gjaldt lige så meget. Og det fik de at vide ved enhver given lejlighed. Eller osse blev de frosset ud eller tiet ihjel, hvis de havde for meget succes. Alt det, som kvinder står for, blev nedvurderet som følelsesladet ikke- objektivt, uvidenskabeligt og useriøst. Og hvis de protesterede blev de sendt væk til behandling for freudianske hysteriske sammenbrud. Tænk hvis min far var blevet indlagt hver gang han hævede stemmen?

Og alt det her kommer fra mig som altid har syntes, at rødstrømper var nogle fladpattede råbemaskiner uden kvindelighed eller værdighed? 😂

Hvordan ved jeg så alt det, jeg nu siger? Fordi den dag på Betinas forløb faldt der lys over slægtens velbevarede hemmeligheder. Der gik hul på en betændt byld: min ubevidste arv. Og da det gik op for mig – og hvordan ved jeg ikke – men Betina kan noget – begyndte jeg at stortude. Og så var det som om en kæmpe klump af fortvivlelse og skyld i mit bryst opløste sig: Jeg blev min arv bevidst. Jeg brød forbandelsen. Og nu er jeg fri til at glæde mig over den jeg er, når jeg ikke skal videreføre en kamp, som jeg er dømt til at tabe.

 

Workshoppen har faktisk resulteret i, at jeg indenfor de seneste par uger er begyndt at tale langsommere, tydeligere og med en mærkbar autoritet i stemmen. Jeg er ikke bange for at stå inde for de meninger jeg har eller de valg, jeg træffer.

Jeg kan kun anbefale forløbet.

Tøv ikke med at hilse på dit indre barn. Pak hende eller ham ud af slægtens jordslåede vattæpper og mød det menneske, du rigtigt er!

Ida B.

:

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!