Flirter du med dine penge?

 

Min far sagde engang til mig:

  • Betina, du er aldrig i tvivl om en mand er vild med dig! For han vil kime dig ned, hvis han er ramt af Amors pil. Han kan slet ikke lade være.

Så det handler om, at du skal føle dig fuld af egenkærlighed, kostbarhed og en følelse af at være god nok.

Sådan er det også med penge.

Lad pengene jagte dig. Gør dig attraktiv i dit indre, føl dig værdig og lad pengene hungre efter dig, du skal elske alt ved dig selv.
Fordi du er dig.

Lad pengene blive din bejler.
Flirt med din hemmelige bejler.
Elsk at blive jaget vildt, føl sommerfuglene i maven og lad dig til sidst indfange af din hemmelige elsker. Og når du logger ind på netbanken, skal du glæde dig over din store beundrer og gode ven.

En god ven skal du selv huske at passe godt på.

Om vi vil det eller ej, arbejder de fleste af os, af samme grund, vi knokler derudaf for at tjene penge. Nogle har overbevisninger om, at de ikke behøver så meget, blot de har til dagen af vejen. Måske er det blot en magelig overbevisning?  Andre vil have mere og mere og har aldrig følelsen af at have tilstrækkeligt.

Der er ikke noget galt i at ville have en dejlig partner eller masser af mammon på kontoen, men måden vi erhverver dem på, er ikke uden betydning. Og måske bliver vores udkårne skuffet over at se det gule rabat klistermærke på varen.
Pengene mister interessen for dig, ligesom bejlerne gør, når vi ikke var ligeså kostbare, som vi udgav os for at være.

Måske når vi et punkt, hvor vi bliver så forbandet forblændede af den lokkende duft af mammon, at jagten vendes om og vi reelt  gør os selv til “prostituerede” og følelsesløse hylstre.

,

Jagten på penge, etablering af kapital som mål for din virksomhed resulterer i to ting:
         Enten:

  • Du hænger fast i hamsterhjulet … (det falske rotteræs.) Du bener rundt  og forfølger disse penge og ender med at sidde fast i frustreret slaveri, … og sandsynligvis uden så mange penge, som du håbede. Din lidenskab og målene for dine drømme og forventninger, synes lysår væk.
  • Eller:
    Du ilede efter penge, og du fik dem … men du byttede dig til det med dit helbred og din sjæl. Du er sørgeligt bevidst om at din pengestrøm ikke afspejler din lykke eller den måde, du trives på. Som sagt, din lidenskab og drømmes opfyldelse forekommer langt borte.

Du kan dog vælge en anden vej.

Jag dine drømme. Jag de ting i livet, som får dig til at skinne og synge. Det er lyset og passionen som skal drive værket også skal du føle dig noget så attråværdig, at du er som en magnet, som tiltrækker de skønne bejlere, der giver indhold i livet.

Ser du: … Sandheden er, at den eneste måde at blive højt betalt på er at blive mageløs til det, du gør. Og den eneste måde at blive fremragende på til hvad som helst, er at fylde det du beskæftiger dig med, med massiv lidenskab.

 Du, og resten af verden, fortjener denne skøre drømmeversion af dig. Ikke “prøve at passe ind- og/eller  springe over gærdet som er lavest” -versionen.

Gud ved, at den bejler har vi fået rigeligt af og han inspirerer ikke nogen … og gør bestemt ikke noget godt for dig selv.

 Vær stjernen!
Gå fremad,  vær stor.
Så skal du se pengene indfange dig på adressen.
Dyrk hed elskov med både bejleren og mammon!

Gotta go!

Har en hed affære med min netbank!

Knus Betina – Blink blink!

 

Ring til mig hvis du vil lære lidt om egenkærlighed.

Den gør dig rig.
Både i hjertet og på bank kontoen.

61 55 25 58DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!