Ekman din lækre banan.

Banana Betina6015_6049219639160458086_n

 

En lækker banan. – Jeg var den allerede.
Sådan startede min egen rejse. Hele mit liv havde jeg vidst, at indeni mig, var der noget som føltes som noget lækkert mig. Så hele hemmeligheden var at skrælle de lag af, lidt ligesom at skrælle en banan.

Jeg skrællede mig selv. De beskyttende bananlag som skulle beskytte mig mod min egen selvskabte illusion om, at nogle ville tage røven på mig, afvise mig, ekskludere mig, ikke tage mig seriøst, gøre grin med mig, eller decideret skade mig. Selvfølgelig foran ledet af nogle knubs, som livets skole havde givet mig. Den falske tryghed som var en stor bananskrald skulle altså også væk. Da jeg først nåede ind til kernen, startede festen, men den fest var altså ikke ikke, som jeg havde gået og drømt om. For det var desværre mit ego som tænkte mine mål eller min mission, så jeg blev først lidt skuffet da jeg mærkede min kerne.
Jeg blev helt vildt ked af det, da jeg skulle slippe flere af mine formodede identiteter.
Det jeg fandt frem til var altså, at min kerne var min vejrtrækning lige nu.
Forskellen var bare, at jeg trak vejret i ro, indre glæde og i fuld tillid til fremtiden. En magisk fremtid.
Det siger sig selv, at det er en rejse, ikke et quick fix. Og jeg er stadig på en rejse og heldigvis for det!
Jeg har stadig små skræller som jeg endnu ikke har spottet.
Men Kæft…jeg er sgu da en lækker banan!

Vi har konstant flokkens diktatur og dens små lumre fristelser som ånder os i nakken hele tiden.
Core Essence Recall er en vidunderlig rejse som undervejs vil få dig til at miste fodfæste og retning, men så begynder det hele pludselig at give mening. Fordi du helt intuitivt bare gør det som du har lyst til. Uden at skænke det en tanke!

Core Essence Recall – En fantastisk bananrejse. https://betinaekman.dk – Core Essence Recall

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!