Den åndelige rejse er som en snoet vej gennem en tyk skov.

Min passion handler om at hjælpe dig med at se igennem de falske slør af vildfarelse og bedrag på denne snoede vej – både i dig selv,  i andre og i hele verden.

Jeg tror på, at sand åndelig vækst handler om at smuldre væk fra usandhed og have viljen til at se gennem de falske masker, og derpå mærke sig selv i sin sande natur og ikke mindst gennemskue det spil for galleriet, som vi alle står op til hver dag.
Vi skal stå op hver dag for at leve autentisk.

Hvad er autenticitet?

Autenticitet er tilstanden i at være dig selv, at lytte til, hvem du virkelig er, og tage beslutninger, der stemmer overens med dine overbevisninger og værdier.

Ægthed i kernen handler om at acceptere alt, hvad der er ‘dig’ og ærer det over alle andre. – Og ikke gå på kompromis med det.

Hvad er det modsatte?

At leve som et uægte menneske handler derimod om at placere eksterne ting over sine ægte værdier, behov, drømme og kunstneriske visioner. Når vi sælger ud af os selv, sætter vi de  vigtigste dele af os selv på auktion. I stedet for at træffe beslutninger baseret på vores ægte tro, værdier og personlige stil, træffer vi beslutninger baseret på hvor mange penge, opmærksomhed, berømmelse eller accept vi får fra andre mennesker.  – Og det elsker magthaverne, at vi gør

At leve ærligt handler om at få kontakt til hjertet, for der mærker man om noget er rigtigt eller forkert. Hjertet fortæller os sandheden om os selv og andre. Bruger vi  stadig analysen oppe i hovedet som er baseret på at regne noget ud, som skal give mening for egoet skyld, vil vi altid komme til samme resultat, nemlig frygtens fantastiske evne til at undgå at mærke alle følelserne i hjertet. At komme egoet til livs betyder at slippe ud af vores opfattelse af vores falske selv. Den vej er snoet og mægtig. Når vi først har fundet ind til selve essensen, fatter vi også egoets magt over os. Det er befriende at vide hvad der er hvad. Den vej er ikke altid nem og vi skal søge hjælp ellers går vi måske i depressions lignende tilstande.

,

,

Typer af kampe, vi kæmper alene.

Hvis du kæmper indvendige kampe, vil du vide, at uanset hvem du har i dit liv – uanset hvor omsorgsfulde andre er imod dig – er det tomme sorte hul i dig stadig der. Du vil indse, at selvom andre kan forsøge at hjælpe, kan de aldrig rigtig helt forstå den slags lidelse, du går igennem. Sorg, tab, angst eller depression forbliver stadig. Og der skal professionel hjælp til. Gerne fra andre som selv har gået vejen gennem den snoede vej.

Her de mest almindelige typer af kampe, som vi kæmper alene:

Angst
Depression
Selvværd
Tab af ægtefælle, barn eller forældre.
Romantiske breakups, især fra narcissister som har manipuleret, kan være meget svære at gennemgå alene.
Kronisk sygdom
Afhængighed
Ensomhed

Er denne liste komplet? Nej, selvfølgelig ikke.
Men at få klarhed over noget, mens man sidder fast i traumer og sorg, kan skabe den lyst til at søge hjælp som er nødvendig.

Derfor har jeg skabt disse workshop:
Healing af indre barn og få bedre kontakt til din intuition

Er du barn af narcissist eller tiltrækker du narcissistiske partnere kan du med stor fordel deltage på workshoppen:
Respektfuld kommunikation

.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!