Sygdomsgevinster

Når vi holder fast i traumerne. – Sygdomsgevinster.

Hvad reptilen tror den vil miste, når vi forsøger at hele vores hjerte.

Mange mennesker fastholder ubevist deres traumer i kroppen på grund af flere forskellige faktorer.

Jeg havde bl.a en klient som havde levet af sygedagpenge over en længere periode.

Rygproblemerne var blevet mere smertefulde. Hun fortalte mig om hendes frygt for det ansvar, hun selv skulle tage, hvis hun blev rask. Hendes familie hjalp hende virkelig meget og så var hun hunderæd for den omskoling hun skulle i gang med. Hun havde arbejdet som hjemmehjælper i mange år.

Og det var som om at hun godt vidste, at  dybt inde i sig selv, var hjemmehjælperen færdig som gårdsanger. Så hvordan kunne hun være tro overfor sig selv?
Så havde hun et grundtraume som havde den overbevisning, hun i en alder af 42 var gammel og at hendes arbejdsliv var forbi.

Hendes rygsmerter havde hun i den grad brug for.
Da vi langsomt kom ind til en god gammel fredfyldt følelse af nærvær og stilhed, en hvilen i hende selv, begyndte hendes krop at ane håb og langsomt, fik hun fornyet motivation og hendes ryg begyndte at udvise fleksibilitet. Samtidig indså hun hvordan hun holdt sine børn og ikke mindst mand fanget i betinget kærlighed. den sidste indsigt gav hende et sundt knæk i ryggen.

Hun er nu i gang med en uddannelse som ernæringsekspert og vil stadig søge ind for at hjælpe og for at gøre en forskel. Hendes børn besøger hende oftere end før, men af helt andre grunde.

Hun er nærværende og glad og kan endelig kan elske ubetinget.

Tak for at jeg må skrive denne historie og tak for at jeg kan gøre en forskel i folks liv.

Jeg elsker mit arbejde.

kærligst Betina

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!