Når magien banker på.

 

Dette er Merlin.

Merlin har det med at dukke op i mit liv.
Merlin siger til mig:
“Du er velstående og succesrig. Du har fundet din lige vej. Du har fundet Balancen, Samarbejdet, og den Guddommelig timing og disse er nøglen til at skabe din egen glæde, tilfredshed og fred på din vej.”

Wouw…. det er dejlige ord i mit øre.

Merlin siger, at jeg skal give det videre. Og med hans hjælp vil vi skabe en legeplads hvor andre skal blive magikere i deres liv.
Ikke alle er klar til at forstå letheden ved magien, men arbejdet kan sagtens gøres, alligevel.
Jeg glæder mig til denne workshop som er ved at tage form. Alt sammen med hjælp fra Merlin. Jeg gør intet andet end, at jeg lytter til stemmen i mit indre, alt imens jeg mærker Merlins helt videunderlige spøjse og kærlige energi. Han er virkelig en spasmager.

Til alle jer som finder dette mærkeligt? – Det er er mærkeligt!

Jeg forstår det ikke helt selv, men jeg har troen! Også smiler jeg videre ,alt imens jeg lytter til Merlins visdom. “Merlin you Rock!”

En anden finurlig herre lurer også Sandalphon – han kom ved Jonettes Mark kanalisering – hvor vi skulle finde vores guider og hjælpere og jeg tror stærkt på det, der viser sig ved disse oplevelser.

Så jeg tror at Sandalphon vil hjælpe mit indre dampbarn til at fokusere på, at få min magiske workshop op og fintune den ved Merlins hjælp!

Tror sgu det bliver en ret fed Workshop. kan mærke magien sitre i kroppen.

Mirakler i hverdagen

Tanken bag magi – Hvad betyder magi?

Gik lige på google. her er lidt google guf.

I voodoo-traditionen, som den kendes fra New Orleans, anvendes en dukke af offeret, som påføres lidelser eller helbredelse, alt efter magikerens ønske. Traditionen med dukker kendes også fra Norden, hvor voksbørn indgik som en del af folketroen. Disse traditioner har ofte været associeret med “sort magi”.[16]

Nogle mener at magi er en teknologi, som man ikke behersker, eksperimenter som ikke kan gentages. Gentagelse er en forudsætning for at kalde noget videnskab. Andre anser magi for en videnskab, som holdes hemmelig for de uindviede. Antropologen Bronislaw Malinowski mener, at videnskab og magi begge udnytter lovmæssigheder. Videnskaben benytter naturlove, mens magi forsøger at bryde dem. Videnskab bruges i områder, hvor man har viden og kontrol. Magi er et forsøg på at kontrollere det, der ikke kan kontrolleres af videnskaben.

Generelt er der et stort behov for at få forklaret den mangfoldige virkelighed som verden består af, og behovet for magi og magiske forklaringer vil nok altid være til stede, og træde til dér, hvor videnskaben stopper. Magi bruges, når mennesket med sin fornuft ikke kan kontrollere en given situation. Magi kan på denne måde få individet til at føle tryg- og sikkerhed. Derfor er magi et psykisk behov. Desuden binder magi mennesker sammen i fællesskaber, organiserer og løser de konflikter der altid vil forekomme i et givet samfund.

Magi er ofte bundet til religion i den forstand at magikeren har et eller andet forhold til det guddommelige.

I mere moderne form skelnes mellem “den sorte skole”, “den gule skole” og “den hvide skole” af magikere, begreber som defineres af Aleister Crowley i Magick without Tears. Forskellene er her ikke baseret på etiske overvejelser, men på erkendelsestrin og personlig udvikling, som kan tage forskellige retninger i den initiatoriske proces.

Magi deles traditionelt op i sort og hvid magi. “Hvid magi” arbejder i harmoni med det guddommelige til f.eks at helbrede hvor sort magi arbejder i modsat retning for f.eks at skabe en forbandelse.

Mit liv er magisk og jeg bruger min tryllestav hver dag.

Jeg har mange forskellige eksempler på ting som jeg ikke kan forklare? Og den dag jeg gav op med at skulle have forståelse for alting, begyndte magien virkelig at fæste sig i mit liv.
Jeg forstå ikke hvordan, at jeg lige møder en bilsynsmand i Tikøb, lige da jeg har brug for at forklare den manglende olie i min nye bil? Jeg forstår ikke hvordan, at jeg har manifesteret Ballroom & Trotters?

Jeg kunne blive ved! Men jeg er stoppet med at forstå og søge forklaring!

Lige nu har jeg bl.a. lige fremtryllet den dejligste kop kaffe, som jeg vil nyde sammen med Merlin og Sandalphon.

Også forfatter vi videre i magiteksten.

Skab dig en magisk dag.

Kærligst Betina

Og en anden fin “herre”

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!