Sådan bliver du i et narcissistisk forhold og får fuldstændig nedbrudt dit selvværd.

Elsker at lave How to-opskrifter og det gør nogle af mine klienter også – Sammen med mig. Det skaber indsigt og vi får faktisk en griner når indsigten lander –  Imellem tårerne.

 

Sidste blog indlæg handlede om
Læs: mor/datter forhold med narcissist i ascendanten.

Denne gang har jeg valgt at skrive om hvor svært det er at forlade en psykisk nedbrydende narcissist, som er kommet totalt ind under huden på dig. Fordi jeg skriver om den mandlige narcissist denne gang udelukker det ikke, at kvindelige narcissister kan det samme.

“Hvorfor tog det mig så lang tid at se?

– Og hvorfor kan jeg stadig få små niv af savn, ulyksalighed og en følelse af total uforståenhed over for det som skete, lige fra første øjekast og total kærlighedsoverfusning til sidste onde og modbydelige kølige ligegyldighed overfor mig og alligevel sidder jeg tilbage med en følelse af , at det ikke er det sidste, som jeg har hørt fra ham. 
Pisse frustreret over. at jeg ikke kan sige mig fra for at ønske at en enkelt lille sms tikker ind fra min selvværds-nedbryder.

,

Opskrift på hvordan du kæmper for at få narcissisten tilbage
og blive i det nedbrydende  forhold, og
som får dig til at miste dig selv fuldstændig.

,

 1. Tro på at du kan narre din menneskemisbruger og kun med intentionen om at få vedkommende tilbage.
  Så du virkelig kan miste dig selv fuldstændig.
  Eller for at få hævn.
  Du skal nok få det værre. Bare rolig.

  Narcissisten er i kun i livet for at vinde og spiller ikke efter ordentlige og retfærdige regler.
  Han bliver høj af at hævne sig, da han bliver nødt til at beskytte sine løgne mod dine kognitive beviser på det som rent faktisk skete/sker. Så bliv bare ved med at spilde dit liv ved at tro, at du kan vinde over ham. Vinde ham tilbage. Se hans løgne blive større. Bliv selv sådan lidt hævngerrig og bliv ved med at spilde dit liv. Jeg lover dig garanti for nedbrydende selvværd og et liv i formålsløshed. Forlæng endelig dine lidelser ved at udtænke hvordan du kan fælde ham i hans løgne.
  Han elsker at du bliver ved!
  Hvis du virkelig vil vide hvordan du får ham ned med nakken er det en anden opskrift som er en del af terapien med dig selv. Det hader han! Han hader ikke at vide hvad som er sket med dig i din transformation.
  Så har han mistet kontrollen. Det hader han.

 2. Tro på ALT hvad han siger om dig til dig:
  Det er dig der er den ustabile!
  Det er dig som har brug for professionel hjælp!
  Det er din skyld, at forholdet går dårligt for tiden.
  Det er fordi, at DU er vred og følelsesmæssigt ustabil.

  Han hæver stemmen, råber af dig, og har djævlehorn i panden – men, tro på, at DU er den vrede og mentalt ustabile, når du giver udtryk for dine følelser og græder med en svag stemme, samtidigt med, at du lytter og giver ham taletid til at forsvare sig selv. Du er uretfærdig. Du er vred. Tro på alt hvad han siger. Du er et dårligt menneske og du er meget heldig at have ham i dit liv. 

 3. LYV Lyv lyv for dig selv. 
  Det her er hovedingrediensen i vores opskrift. Det vil sige, at 50% af indholdet for at beholde din narcissist er AT LYVE FOR DIG SELV.
  BIG TIME!

  Tro på ham, når han siger undskyld. Når han giver udtryk for sin sorg og dårlige samvittighed. Tro på hans fantastiske skuespil. Tro på ham når han siger, at han vil starte i terapi, for at blive en bedre version af sig selv og forsøge at redde forholdet. I virkeligheden er terapi et muligt forum hvori han kan svine dig til, og få dig til at fremstå som den ansvarlige for alle jeres problemer. 

  Tro på eventyret. Tro på dine fantasier og tro på, at du har fundet den eneste ene. Vågn op hver evigt eneste morgen og tænk, at du er den heldigste pige på jorden. Det er lige hvad han vil have dig til at tro, for så er du meget nemmere at manipulere med, og du vil gøre alt for at please ham og tilfredsstille ham. Tro på hans kærlighedsoverfusning og uendelige lange breve om hvor meget han elsker dig. Og at han vil udpege dig som den kvinde som skal være mor til hans børn, kun du er hans avlsevner værdig – og du er den eneste kvinde som han vil gifte sig med.
  Tro på alt det og mærk hvordan du næsten ikke kan trække vejret over hans kærlighedsord og du vil være sikret en plads i hans giftige spil for evigt. 

 4. Øvelse gør mester.

  Bliv ved med at være total naiv og tænk på alt det gode som var i starten, velvidende at han bare spillede skuespil all -a -long. Lad en del af dig tro på, at han faktisk mente det dér  kærlighedsoverfusning i starten. Bliv ved med at tro på løgnen og benægt, at du kan have været så naiv og needy i at ville kærligheden for enhver pris. Brug timer på at overbevise dig selv og søg at finde små monumentale episoder af ægthed i ham. Tro på, at der er noget godt i ham og at du nok skal finde det i ham. Tal dine veninder til døde og LYT ALDRIG til deres råd om, at han nok er narcissist.
  Bliv gerne lidt uvenner med nogle af dem og tænk, at de ikke forstår dig. Spild tiden – spild dit liv!
 5. Igen LYV overfor dig selv. ( vigtigt punkt)

  Bliv ved med at lyve for dig selv og stædigt tro på, at han er det sødeste og dejligste menneske på jorden. Tro på at han er et godt menneske og alt hvad han gør, selv ting som gør dig fortræd, at det var med gode intentioner. Tro på at han vil dig det bedste, så du slipper for at indse, at grunden til du benægter hans sande eksistens, er fordi du håber, at han bliver den samme søde kæreste, som han var i starten af forholdet. Bliv ved med at tro på eventyret. 

  Tro på hans krokodille tårer. Det er nemt at tro på, for narcissisterne er gode til det.
  Tro på, at det er ægte tårer som kommer fra deres hjerte, fordi DU har gjort noget forkert, da du satte en grænse og prøvede at forsvare dig selv imod hans manipulation. Tro på, at du er den tarvelige og at du skal ændre dig. Du skal have dårlig samvittighed og gøre alt for at løse situationen. Så vil han elske dig endnu mere, fordi du ødelægger din egen selvtillid og han får mere magt og nemmere ved at manipulerer dig. Nu kan han overfuse dig igen og hans kærlighedsbreve vil ramme rigtigt. De vil ramme den del af din hjerne som stadig leger naiv og håber på, at I kan leve lykkeligt til jeres dages ende. BRAVO. Det vil blive enden det her. BRAVO. Du gjorde det. 

  TRO på at næste gang han forsøger at få dig tilbage, så har han ændret sig. 

  Når han kommer tilbage med blomster, chokolade og tårer i øjnene. Tro på krokodilletårerne og tro på, at han fortryder hvad han har gjort og at han nu vil give dig alt sin kærlighed. Han vil gøre alt i verden for dig og håber I kan gro gamle sammen. Han vil ændre sig. Han elsker kun dig og det er kun dig han vil have. Ikke sin eks. Eller sin eks-eks-eks. Luk ham ind i dit liv igen. 
  Luk ham ind i dit hjerte igen.

  Bliv ved med at lyve overfor dig selv. 

  Når han kontakter dig igen, efter at du har slået op med ham og blokeret ham for alt og grædt dig selv i søvne. Så fortæl dig selv at det er okay. Det er okay at han kontakter dig. Han er ked af det og han har brug for omsorg. Lyv for dig selv og fortæl dig selv, at du sagtens kan håndtere at tale med ham. Skabe kontakt til ham igen. Det kan du sagtens klare. Du kan jo lige bruge muligheden til at fortælle ham, at du slet ingen kontakt vil have til ham. Se, det giver rigtig god mening. Du har lige formået at lave en dårlig undskyldning for at snakke med din eks. Som du stadig ikke er kommet dig over. Det siger du dog til dig selv, at du er – men benægt benægt benægt. Det er lige hvad du skal fortsætte med at gøre. Han formår med sine få ord at komme ind under huden på dig igen. Du tror at du har magten, at du har det sidste ord, at du har afsluttet hans spil en gang for alle. Men du lyver for dig selv. Du åbnede døren lidt igen, og nu er det endnu en kamp du skal kæmpe. Juhu. Se engang. Han vandt igen 🙂 

  Tro på, at det at slå op med ham var den største fejltagelse. Nu vil du aldrig nogensinde finde ægte kærlighed igen. Han var din eneste ene. Og han kan aldrig nogensinde tilgive dig igen, for at have afvist ham. Tro på at ingen andre har elsket dig så meget som ham. Og tro på, at den mængde kærlighed han gav dig, er det eneste du nogensinde fortjener. 

 6. Trommehvirvel….. TVIVL på dig selv!
  Hele tiden.
  Tænk tanker om, at du ikke er god nok og at du er for tyk, for tynd, for et eller andet – og husk at tjekke nye bekendtskaber på hans sociale medier hele tiden.
  Stalk ham. Og sammenlign dig med disse – også gerne hans ekskærester. Prøv evt. at blive klippet lige som dem, farv dit hår. Had dig selv lidt mere. Tænk at du aldrig kommer dig over ham. Og at dit liv og din lykke ligger i hans hænder.
 
 
Its my time now!

Min klient har nu arbejdet med sig selv længe og når jeg sender hende ud af døren, ser jeg en sol stråle. Kæft hun er blevet glad for sig selv.  Forstå at det er min drivkraft at få et fuldstændig nedbrudt menneske ind af døren og og efter mange dyk ned i traumerne kigge ind i vedkommendes sjæl og se øjnene stråle af egenkærlighed.

Ring mellem 8- 9 om morgenen for en uforpligtende samtale.

61 55 25 58 eller send mig en mail betina@betinaekman.dk

 

.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!