Healing af indre barn kan sætte dig fri på mange områder i dit liv.

Vi har alle hemmeligheder, og de fleste af os har haft smertefulde sår forbundet til vores indre barn. Måske har vores sårbare og følsomme indre barn behov for helbredelse.
Uanset om vores sår skyldtes, at en barndomsven flyttede væk, fysisk eller psykisk mishandling eller en ødelagt familie, vil den resulterende smerte leve med os resten af vores liv; og vi bliver ved med at blive mindet om smerten.

Hvis vi udfører arbejde indefra ved at oprette forbindelsen til den lille dreng eller pige i os, kan vi genoprette forbindelse til nogle af grundene til vores voksne frygt, fobier. og livsmønstre. Når vi begynder at forstå dem, kan magi, helbredelse og transformation forekomme.

Det lidende indre barn, er med til at beskytte os mod fremtidige lidelser og det forsøger at få os til at glemme smerten. Når vi føler smerte fra et dybt sted indeni, er det ofte vores indre sårede barn, der ringer os op.
At glemme smerten resulterer i mere smerte.
Også lider vi – ubevidst! Hele tiden.

Læs her om mor /datter relationen.

Healing af indre barn er en måde at helbrede på og hjælpe med at helbrede eventuelle negative følelser, vi har måtte holde fast ved. Forskning har vist, at kroppen har både følelsesmæssig og fysisk smerte, og selvom vi prøver at ignorere den smerte og gå videre med vores liv, er chancerne for, at den altid vil være der. Ofte kan den bagage, vi har fra vores barndom, være meget vanskelig at ryste af os, især når vi har været udsat for dybe traumer. Under mit forløb med healing af indre barn fortæller jeg klienten, at det er svært at gå rundt i et mørkt rum hele tiden, og at det er meget lettere, når der strømmer lys ind.

Nogen gange kan det være nødvendigt at løse det gennem dybere terapeutisk arbejde. At anerkende det indre barn betyder at behandle ham eller hende med respekt og kærlighed.

Til dig som er træt af:

 • at tiltrække udnyttere i dit liv?
 • at være oppe i dit hoved fremfor at bruge hjertet og maven som vejleder?
 • at være den, i dine omgivelser, som altid bærer den største byrde, måske ved du, at du er overansvarlig, men ved bare ikke hvordan du bryder det mønster?
 • at være så seriøs i dit liv – og ønsker du mere leg og kreativitet ind i dit liv?
 • kun lige have nok til dagen af vejen?
 • at være single og ikke dele kærligheden med et andet menneske?
 • at se dig selv som offer?
 • drama og føles det som om, at du tiltrækker modgang hele tiden.
 • at blive misforstået i dine ellers gode intentioner?
 • dine narcissistiske relationer?
 • at være usynlig og gemme dig – og ”må” du ikke skinne?
 • At kæmpe-leve fremfor at nyde-leve?
 • Og en masse andre udfordringer som du slås med.

            Måske er dette forløb noget for dig?

 

 
 

5 sessioner á  1,5 timer.

Forløsning af traumer
og genforening
med dit indre såret selv.

Kr.5495,-

Læs mere her: Healing af indre barn og få kontakt til din intuition.

“Healing af indre barn er et forløb, hvor Betina med sin fantastiske humor og sit nærvær forstår at række ud til dig, på et helt andet niveau. Hun motiverer dig til at ville dig selv og vigtigst af alt: til at elske dig selv.

Hun giver dig værktøjer, som du kan bruge i hverdagen og dermed fortsætte arbejdet med dig selv – også uden for den hyggelige stue. For mig har det betydet, at jeg kan trække vejret lettere – jeg har taget lederskab og prioriterer nu de ting i livet, som giver mig glæde.

Jeg har fokus på hvordan jeg har det i min krop, og jeg konfronterer de følelser, som gemmer sig. Alt dette er med til at få mig tættere på den person,  jeg indeni ved jeg er, og den jeg ønsker at være.

Forløbet skabte for mig en klarhed. Gennem individuelt arbejde, dialog, samt fantastisk visdom fra Betina – det er som om, at jeg har gået i en tåge og været på autopilot. Efter forløbet har jeg fået mere indsigt i mig selv, og nu er tågen lettet. Nu tager jeg lederskab og er i kontakt med mig selv, og mine behov. Jeg er blevet bedre til at acceptere, finde ro og give slip på de elementer som ikke gavner mig i mit liv.

Det handler om accept af sin fortid, af sin historie og af sig selv som den man virkelig er. Derfra handler det om at komme videre. Betina giver gennem dette forløb, et mod til at ændre det man kan – og ændre det, så man er i fuld kontakt med sig selv. Hun giver en værktøjer således, at man fra at føle sig som 10 guldmønter værd kan bevæge sig mod at føle sig som 1 million guldmønter.

Dit indre barn vil gennem dette forløb klappe i sine hænder, og blive så uendelig glad for, at du endelig har taget initiativ til selvpleje og til at holde af dig selv. Du vil gå ud og være vild med den måde du er dig på, og føle en kærlighed til dig selv, over at du endelig fandt ind til ”dit indre barn”.
“Tak Betina fra Maria”

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!